«Κραυγές» φιλάθλων και ομάδων σε όλα τα γήπεδα της χώρας!

Δεν υπήρχε γήπεδο σε όλη την επικράτεια, όπου φιλοξενήθηκαν μεγάλα ή λιγότερα σημαντικά αθλητικά γεγονότα το Σαββατοκύριακο που να μην γίνει αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών.

Σε όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού, ακόμη και εκτός συνόρων (οι αθλητές και οι αθλήτριες στο πανευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης αγωνίστηκαν με πένθος), ξεπήδησαν μηνύματα που ενώθηκαν σαν μια κοινή “κραυγή” πόνου, θλίψης αλλά και οργής για τον άδικο χαμό όσων βρήκαν φριχτό θάνατο τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στη σύγκρουση των τρένων λίγο έξω από τη Λάρισα.

Στη συντριπτική πλειοψηφία νέα παιδιά, φοιτητές από οικογένειες της διπλανής πόρτας, που τους αφαίρεσαν τα χαμόγελα και τα όνειρά τους.

Το μεσημέρι σε μια συγκλονιστική βουβή ατμόσφαιρα η Καρδίτσα αποχαιρέτησε το ένα από τα δύο παιδιά της, τον Τάσο Κουτσόπουλο (βλέπε σχετική ανάρτηση).

Παίκτες, προπονητές, διοικούντες της Αναγέννησης και του ΑΣΚ, αλλά και εκπρόσωποι όλου του αθλητισμού της περιοχής μας ήταν εκεί.

Στα γήπεδα, οι ομάδες της πόλης μας (όσες αγωνίστηκαν έστειλαν τα δικά τους μηνύματα), ενώ σε όλη την Ελλάδα, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ έγινε το ίδιο.

Στις φωτογραφίες η μπασκετική Αναγέννηση, οι Ελπίδες και κάποια χαρακτηριστικά πανό σε διάφορες γωνιές γηπέδων της χώρας…