Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του πρωταθλήματος για την Αναγέννηση, θα γίνει τελικά όχι απλά σε ουδέτερο γήπεδο, αλλά στην πόλη της αντιπάλου ομάδας!

Όπως έγινε γνωστό, η διοργανώτρια, ελλείψει άλλου διαθέσιμου γηπέδου στην περιφέρεια της θεσσαλίας που να πληροί τις προδιαγραφές, όρισε το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας για την 3η αγωνιστική, στο Αλκαζάρ την προσεχή Δευτέρα!

Η νέα εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας καθώς πρόκειται για το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ΑΕΛ.

Δυστυχώς οι “κιτρινόμαυροι” θα στερηθούν για ένα ακόμη παιχνίδι την ενέργεια που δίνει ο κόσμος τους και την “καυτή έδρα” του Δημοτικού Σταδίου και κατά πως φαίνεται το ίδιο θα συμβεί και με το ντέρμπι κόντρα στη Νίκη Βόλου στις 4 Δεκεμβρίου.

Μέχρι να πάμε όμως εκεί, έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη νεοφώτιστη Λαρισινή ομάδα που θα γίνει σε κακές συνθήκες για την Αναγέννηση, αλλά με τους παίκτες της (και γενικότερα ολόκληρο τον οργνανισμό) να είναι “φτιαγμένοι” και αποφασισμένοι για τη νίκη.

Ακόμη και στο… “Βόρειο Πόλο” να όριζαν τον αγώνα, δεν θα έκαμπταν το ηθικό των “κιτρινόμαυρων”, αλλά θα τους πείσμωναν ακόμη περισσότερο…

Με τίποτα, λοιπόν, δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί η ομάδα που προετοιμάζεται εντατικά για τη δεύτερη αναμέτρηση στοχεύοντας αποκλειστικά το 2Χ2!