Γιορτινές στιγμές αγάπης στο «Μαγεμένο Δάσος» για τον ΑΣ Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Και πάλι παιδιά ένιωσαν οι αθλητές του ΑΣ Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, κατά την επίσκεψή τους στο «Μαγεμένο Δάσος».

Το πνεύμα των εορτών πλημμύρισε τους παίχτες στο χώρο του Παυσίλυπου, στον οποίο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Εκεί ήταν και ο εκπρόσωπος της ομάδας εργασίας του «Μαγεμένου Δάσους», κ. Γιάννης Παραθύρας για να ξεναγήσει την ομάδα και να μεταδώσει στο αγωνιστικό τμήμα τις δράσεις του θεματικού πάρκου. Η ξενάγηση εκκίνησε από το Εργαστήριο των Δραστηριοτήτων και στα σπιτάκια των άλλων Νεράιδων, το Ταχυδρομείο και τέλος τον Άγιο Βασίλη.

Η όμορφη επίσκεψη δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τη συναναστροφή της ομάδας με μαθητές σχολείων της πόλης μας, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους αθλητές και να παίξουν μαζί τους μπάσκετ!

Συγκεκριμένα το 8ο, 9ο, 14ο και 19ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας ήταν εκεί για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαγωνισμούς και σουτ, στην μπασκέτα που στήθηκε από τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ η οποία μοίρασε χαρά!

Οι στιγμές ξεγνοιασιάς επισφραγίστηκαν με αναμνηστικές φωτογραφίες των αθλητών με τα παιδιά αλλά και το προσωπικό του «Μαγεμένου Δάσους», ενώ προσφέρθηκαν επίσης μπάλες με τις υπογραφές των παικτών.