Γιορτινή αυλαία με μεγάλο ματς κόντρα στην ΑΕΚ για τον ΑΣΚ!

O AΣΚ απόλαυσε το προχθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας στο “Γιάννης Μπουρούσης” και ταυτόχρονα προσέφερε θέαμα στον κόσμο που έδωσε το παρών…

Ήταν το προτελευταίο ματς για την φετινή αγωνιστική σεζόν και δεν εμπεριείχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού τα πάντα είχαν κριθεί.

Οι “κυανόλευκοι” διασφάλισαν με τον καλύτερο τρόπο και μετά από υπερπροσπάθεια σε όλα τα επίπεδα την παραμονή τους για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους μεγάλους του Ελληνικού μπάσκετ και πλέον περιμένουν άνετοι κι ωραίοι χωρίς άγχος να κλείσουν τη χρονιά με ένα μεγάλο παιχνίδι το προσεχές Σάββατο όπου θα υποδεχθούν την ΑΕΚ.

Θα είναι μια γιορτινή αυλαία της φετινής πορείας του συλλόγου που προσέφερε πάρα πολλά στην Καρδίτσα, έδωσε στον κόσμο σε δύσκολες εποχές ένα αίσθημα ανάτασης και ταυτόχρονα δικαίωσε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν αυτή την υπερβατική πορεία…

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Στο μεταξύ από την περασμένη Δευτέρα έχει ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων για το σπουδαίο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Σαββάτου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

• Για τους τομείς BD,DD,ED (κάτω διάζωμα της μεγάλης κερκίδας): 20 € το κανονικό εισιτήριο, 10 € το παιδικό εισιτήριο (για παιδιά γεννημένα έως και το 2007).

• Για τους τομείς BU,CU,DU,EU (επάνω διάζωμα της μεγάλης κερκίδας): 15 € το κανονικό εισιτήριο, 7 € το παιδικό εισιτήριο (για παιδιά γεννημένα έως και το 2007), 10 € για τις κατηγορίες ανέργων, φοιτητών, πολυτέκνων και ΑΜΕΑ.

• Για τους τομείς FA,FB (νέα πτυσσόμενη κερκίδα): 25 € το κανονικό εισιτήριο, 12 € το παιδικό εισιτήριο (για παιδιά γεννημένα έως και το 2007).

Εισιτήρια μόνο με προπώληση – κλειστά τα εκδοτήρια του γηπέδου

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου, θα πραγματοποιείται για το συγκεκριμένο αγώνα, μόνο μέσω προπώλησης και αποκλειστικά από τα γραφεία του Α.Σ.Κ.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι κλειστά πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με έλεγχο που θα γίνεται στις εισόδους του περιβάλλοντα χώρου, πρόσβαση στο γήπεδο για τον αγώνα θα έχουν μόνο όσοι φίλαθλοι έχουν στην κατοχή τους ονομαστικό εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας.

Στα γραφεία του ΑΣΚ (στο ισόγειο της Σταμούλη 3), η προπώληση θα γίνεται καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο που είναι και η ημέρα του αγώνα, η προπώληση θα γίνεται από τις 10 το πρωί έως τη 1 μ.μ.

Στη διαδικασία της προπώλησης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και η δήλωση του ΑΜΚΑ, ατομικά για κάθε φίλαθλο, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.