Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η συμπολίτισσα δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ” και στην εκπομπή του – επίσης συμπολίτη – συναδέλφου Δημήτρη Μαλισιώβα.

Το “χρυσό κορίτσι” της Καρδίτσας που έγραψε ιστορία με την ασύλληπτη επιτυχία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, μίλησε για τις νέες προκλήσεις που την περιμένουν τις οποίες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αντιμετωπίζει με μεγάλη χαρά αλλά και αποφασισιστικότητα, δίχως να έχει πλέον ν’ αποδείξει τίποτα και σε κανέναν!

Άλλωστε ουδέποτε αισθάνθηκε έτσι καθώς η αθλητική της (και όχι μόνο) ιστορία της είναι απ’ αυτές τις ξεχωριστές κι όχι συνηθισμένη!

Σε ερώτηση για το αν την αγχώνει το γεγονός ότι πλέον στα επόμενα μεγάλα ραντεβού που θα μετέχει θα είναι πλέον ως φαβορί και επίκεντρο, τόνισε χαρακτηριστικά:

“Αισθάνομαι υπέροχα που θα είμαι στην ίδια εκκίνηση με σπουδαίες αθλήτριες του κόσμου. Οχι δεν έχω κάτι που να με αγχώνει. Είμαι γεμάτη απ’ αυτά που έχω πετύχει στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Κύπελλο, στην Ολυμπιάδα, στο Παγκόσμιο και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ενας κύκλος τριών χρόνων πολύ σπουδαίος για μένα. Δεν έχω κάτι ν’ αποδείξω, αλλά ταυτόχρονα θα κάνω αυτό που ξέρω απολαμβάνοντας τις στιγμές…»

Στάθηκε επίσης στην απέραντη αγάπη και αναγνώριση που εισέπραξε από τον κόσμο της Καρδίτσας αλλά και όχι μόνο, ενώ είπε για γεγονός ότι την πλησίασαν πάρα πολλοί μετά τις επιτυχίες της να συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις, πως θα είναι επιλεκτική καθώς δεν θέλει να χάσει τη σειρά της και τον προσανατολισμό της για τις προπονήσεις και την προετοιμασία της.

Η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια τόνισε με έμφαση ότι εύχεται κι άλλα παιδιά στο μέλλον να ζήσουν αυτά που έζησε τον τελευταίο καιρό η ίδια και να γευτούν τις χαρές που δίνει ο αθλητισμός γράφοντας τη δική τους ιστορία.

Στο τέλος της συζήτησης δεν έλειψαν και οι αναφορές στο “Στέκι της Κυρα Γιώτας”, ενώ η Αντιγόνη δεν αρνήθηκε να δώσει τα φώτα της και για τους καλύτερους… τσιπουρομεζέδες όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Δημήτρη Μαλισιώβα.