Η ΑΕΚ ήταν ο πρώτος σταθμός της ασύγκριτης διαδρομής και καριέρας του Γιάννη Μπουρούση. Η πρώτη μεγάλη ομάδα της οποίας ο τεράστιος Καρδιτσιώτης μπασκετμπολίστας φόρεσε και τίμησε δεόντως…

Δεν θα μπορούσε λοιπόν το λαοφιλές σωματείο να ξεχάσει την παρουσία του και μάλιστα φρόντισε να τιμήσει τον Γιάννη που πλέον είναι πρόεδρος στον ΑΣΚ στο παιχνίδι της πρεμιέρας που θα γίνει αύριο το βράδυ στο κλειστό Ανω Λιοσίων!

Ταυτόχρονα θα τιμηθεί και η ομάδα του ΑΣΚ για την άνοδο, αλλά και την προώθηση του φίλαθλου πνεύματος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ:

«Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Κυριακής (09/10, 19:15) με αντίπαλο την Ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας, θα τιμηθούν από την οικογένεια της «Βασίλισσας»:

-Ο Γιάννης Μπουρούσης, πρώην αθλητής της Ομάδας μας, και νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΕ, για την προσφορά του στην ΑΕΚ, αλλά και για τη διεθνούς εμβελείας συμβολή του στην ελληνική Καλαθοσφαίριση.

-Η Ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας για την πρωταθληματική άνοδο στη Basket League και τη διαρκή συμβολή της στην προώθηση του Φίλαθλου Πνεύματος.»

Στη ΦΩΤΟ ο Γιάννης Μπουρούσης νεαρός με τις φόρμες της ΑΕΚ αποθεώνεται από τότε νεαρούς φίλους του συλλόγου!