Σε πνεύμα αισιοδοξίας κόντρα στην δύσκολη συγκυρία και το οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνει ο πληθωρισμός και η ενεργειακή κρίση, πραγματοποιήθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο χώρο των καπναποθηκών στην Καρδίτσα τα λαμπερά εγκαίνια της πολυκλαδικής έκθεσης «Τhessaly Expo».

Στην τελετή  που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, παρέστη ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Επίσης παρόντες ήταν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, οι Βουλευτές Καρδίτσας κ.κ. Γιώργος Κωτσός και Ασημίνα Σκόνδρα, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος αιρετοί του Νομού και της Θεσσαλίας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, μέλη του ΕΒΕ, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Η πολυκλαδική έκθεση με ανανεωμένο αέρα, έρχεται να αναδείξει τη δυναμική και την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα εγχείρημα αναβάθμισης της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον κορυφαίο διοργανωτή Εκθέσεων στη χώρα τη ΔΕΘ- Helexpo, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Καρδίτσας.
Η Έκθεση άνοιξε χθες το μεσημέρι τις πύλες και θα διαρκέσει μέχρι αύριο Κυριακή. Αναπτύσσεται σε μια έκταση 3.600 τ.μ. στεγασμένου χώρου και 500 τ.μ. υπαίθριου χώρου.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης αύριο Σάββατο είναι από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Στις 9.30 το βράδυ θα λάβει χώρα συναυλία με στον σπουδαίο ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα