Με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας Νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της super league 2 (3-2 επί της Νίκης Βόλου) που έγινε την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά όλη η δραστηριότητα της Αναγέννησης για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Μια χρονιά που είχε απ’ ολα και καλλιέργησε ύστερα από δεκαετίες ολόκληρες υψηλές προσδοκίες στο φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας ακόμη και για την υπέρτατη διάκριση, την άνοδο δηλαδή της ομάδας στην Α’ Εθνική!

Με τη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, όχι μόνο δεν ατονεί το ενδιαφέρον για την Αναγέννηση, αλλά γίνεται μεγαλύτερο καθώς άπαντες αναμένουν τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης τόσο για την αξιολόγηση της πορείας, όσο και για την διαμόρφωση του προφίλ της για το νέο πρωτάθλημα.

Οι “κιτρινόμαυροι” χωρίς να δημοσιοποιούν τις κινήσεις τους τον τελευταίο καιρό έχουν ήδη ξεκινήσει μια σειρά από ενέργειες που έχουν να κάνουν πρώτα απ’ όλα με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό τους και θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θ’ αποχωρήσουν.

Πρόθεση απ’ ο,τι παρατηρούμε είναι να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός της ομάδας που κατάφερε φέτος πάρα πολλά και με τις κατάλληλες και μετρημένες προσθήκες να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα μπορέσει στη νέα σεζόν να παρουσιάσει ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Επίσης θα γνωρίζουμε αν ο Περικλής Αμανατίδης μαζί με το επιτελείο της τεχνικής ηγεσίας θα συνεχίσουν στην ομάδα (όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί) ή θα έχουμε διαφοροποιήσεις.

Για όλα, πάντως, πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της διοίκησης μετά τις αποφάσεις που θα λάβει.Πέρα από το αγωνιστικό, είναι και το ζήτημα της λειτουργίας της ΠΑΕ που έχει πλεόν πάει σε άλλα επίπεδα από την περσινή σεζόν, μετά τη θριαμβευτική επάνοδο στη super league 2.

Η Αναγέννηση πορεύτηκε επαγγελματικά, οργανώθηκε πάρα πολύ στην καθημερινότητά της, ενώ όπως γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, δίνει μεγάλη βάση στις υποδομές, στη συνεχή αναβάθμιση του προπονητηρίου “Γιώργος Μπαζής”, την ανάπτυξη και οργάνωση των ακαδημιών και φυσικά στο Δημοτικό Στάδιο που φιλοξενεί τους αγώνες της.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Σε κάθε περίπτωση μας περιμένει ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι για να διαπιστώσουμε υπό ποιες προϋποθέσεις και μετά από ποιές κινήσεις η Αναγέννηση θα συνεχίσει να πορεύεται.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και όλοι όσοι βρίσκονται στην διοίκηση, έχουν την διάθεση να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό πρωταγωνιστικό επίπεδο…