«Η Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη με τη ΝΔ, αυτό το δρόμο πρέπει να κρατήσουμε»

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ:

Οι πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και οι προτάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναδεικνύουν την Ελλάδα ως πρωταγωνίστρια μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, υπογράμμισε χθες ο Βουλευτής Καρδίτσας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τσιάρας, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε με φόντο τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η εκδήλωση έγινε στο κατάμεστο από κόσμο κινηματοθέατρο Καρδίτσας, παρουσία δέκα υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος. Συγκεκριμένα παρέστησαν οι Πύρρος Δήμας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Μαρία – Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Ελεονώρα Μελέτη, Ανδρέας Ζαμπούκας, Βανέσα Αρχοντίδου, Θεόφιλος Καραχάλιος, Ομράν – Κουκουβιτάκης Ορέστης, και Γεώργιος Μπλιούμης ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε συζήτηση πάνω στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Στην ομιλία του, ο κ. Κώστας Τσιάρας ευχαρίστησε αρχικά το κοινό της πολιτικής παράταξης που έδωσε και χθες δυναμικό παρόν, ενώ τόνισε πως μέσα από μια διαδραστική επικοινωνία με τους υποψηφίους, θα μπορέσουν οι πολίτες να διαμορφώσουν την άποψή τους και να κάνουν τις επιλογές τους στις Ευρωεκλογές.

«Η παρουσία σας είναι ένα μήνυμα ότι εάν θέλουμε η Ελλάδα να κρατηθεί στο δρόμο που βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια, θα πρέπει να προσπαθήσουμε προσπερνώντας πολλά στερεότυπα του παρελθόντος»  είπε και χαρακτήρισε «εξαιρετικό» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές.

«Η χώρα αναδεικνύεται ως πρωταγωνίστρια μεταξύ των ευρωπαϊκών χρόνων. Αυτό το δρόμο πρέπει να κρατήσουμε. Αυτός είναι ο μοναδικός, οποίος αξίζει στην Ελλάδα, στους Έλληνες πολίτες, στην ελληνική κοινωνία. Αυτός είναι ο δρόμος που σταθερά, τολμηρά και με συνέπεια βαδίζει αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης», τόνισε.