«Στις 9 Ιούνη ο λαός της Καρδίτσας να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ»

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ:

Να επιλέξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, κάλεσαν τους Καρδιτσιωτες οι ομιλητές της χθεσινής προεκλογικής συγκέντρωσης που διοργάνωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα στην Καρδίτσα.

Η συγκέντρωση που έλαβε χώρα στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας ήταν μαζική και με παλμό. Το «παρών» έδωσαν στελέχη και φίλοι του Κομμουνιστικού Κόμματος, καθώς και πλήθος πολιτών. Κεντρικοί ομιλητές ήταν η Καρδιτσιώτισσα υποψήφια ευρωβουλευτής Πόπη Μπούτα και ο Λαρισαίος υποψήφιος ευρωβουλευτής Ρίζος Μαρούδας.

Η κ. Μπούτα σημείωσε ότι στις 9 Ιούνη ο λαός της Καρδίτσας έχει επιλογή, κι αυτή είναι να πάει στην κάλπη και να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ. Να ταρακουνήσει την κυβέρνηση της ΝΔ, την ΕΕ και τα υπόλοιπα κόμματά της στην Ελλάδα, το σύστημα και τα συμφέροντα που όλοι τους μαζί υπηρετούν.

«Δεν δεχόμαστε τον 21ο αιώνα ο λαός να πνίγεται στις λάσπες, να χάνεται στη σύγκρουση δυο τρένων στα Τέμπη, να σακατεύεται και πολλές φορές να τερματίζεται η ζωή του στα δεκάδες εργατικά ατυχήματα στους χώρους δουλειάς. Δεν δεχόμαστε να μπαίνει στον τιμοκατάλογο των νοσοκομείων, να υποβαθμίζεται εξαιτίας της δραματικής συρρίκνωσης του λαϊκού εισοδήματος.

Γιατί εδώ στην Καρδίτσα και σε όλη την Θεσσαλία γεννήθηκε το σύνθημα που δίνει κουράγιο και ελπίδα σε όλους τους εργαζόμενους, Αγρότες επαγγελματίες, γυναίκες και νέους πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό»!», είπε.

Ο κ. Μαρούδας επισήμανε ότι στις ευρωεκλογές, μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος για τα συμφέροντα του βιοπαλαιστή αγρότη, του κατοίκου της υπαίθρου.

«Το ΚΚΕ ήταν το μοναδικό κόμμα που με ευθύνη προειδοποίησε έγκαιρα τον λαό για τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της ΕΕ, της ΚΑΠ και των άλλων πολιτικών της» είπε.