Η καθημερινή κοινωνική δραστηριότητα μέσα από τα μάτια του Στάθη Βατανίδη (φωτο+video)

Στιγμές της καθημερινότητας που κερδίζουν το βλέμμα και διεγείρουν αναμνήσεις παρουσιάζει στο φιλότεχνο κοινό της πόλης ο Στάθης Βατανίδης ο οποίος εκθέτει από σήμερα Σάββατο έργα του στη δημοτική πινακοθήκη.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν στη δημοτική πινακοθήκη Καρδίτσας, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων αυτοδιοικητικά και πολιτικά πρόσωπα, άνθρωποι της τέχνης, αλλά και πλήθος απλού κόσμους, προκειμένου να θαυμάσουν τα αξιόλογα έργα του Βατανίδη.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, ανέφερε κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έκθεσης ότι αποτελεί τιμή για την Καρδίτσα να φιλοξενεί τα αξιοθαύμαστα έργα του Βατανίδη. « Προσωπικά με τον καλλιτέχνη Βατανίδη γνωριζόμαστε χρόνια και θαυμάζω το έργο του. Οι πίνακές του έχουν συγκεκριμένη αναφορά σε σπουδαία ζωγραφικά έργα. Αυτά συνδέονται με ένα μαγικό τρόπο. Είναι σημαντικό ότι στον ωραίο χώρο της πινακοθήκης μας έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τέτοια αξιόλογα έργα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Τα έργα του, αποτυπώνουν μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας, με τον Στάθη Βατανίδη να μας εντάσσει στην πολυποίκιλη κοινωνική δραστηριότητα.

Ο Στάθης Βατανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο League of New York. Έχει πραγματοποιήσει πολλές ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ομαδικές.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα.