Η ώρα για το δικό μας κορίτσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Ορεγκον! Στις 4.15 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) της Παρασκευής η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συμμετέχει στον τελικό των 35χλμ βάδην!

Είναι η 4η συμμετοχή της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και σε μια συγκυρία που την φέρνει να είναι η καλύτερη στην Ελλάδα (εδώ και χρόνια) και μία από τις σπουδαιότερες αθλήτριες του κόσμου!

Ολυμπιονίκης στο Τόκιο (8η) χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Τσεχία, ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ομάν, πέμπτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο!!!

Πέρα όμως απο τα παραπάνω κι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που κατόρθωσε να συνδυάσει την δουλειά της στην Καρδίτσα (στο κατάστημα της μητέρας της στην “Κυρα Γιώτα), την αγαπημένη της οικογένεια και τον πρωταθλητισμό σε διεθνές επίπεδο!!!

Το πιο σημαντικό στην εποχή της “δηθενιάς” όπου διάφορα τίποτα “πατάνε στο αυγό κι ανεβαίνουν στον ουρανό”; Δεν ξεχνάει ποτέ την αφετηρία της, τους φίλους της και τον τόπο της!

Όποια επίδοση κι αν έχει αύριο στην επίπονη διαδρομή της, το δικό μας κορίτσι έχει ήδη κατακτήσει κάτι πολυτιμότερο απ’ όλες τις διακρίσεις και τα μετάλλια του κόσμου:

Τον σεβασμό και την αγάπη μας…

Θ.Κ.