Μια νέα περίοδος ξεκίνησε ήδη για τον αθλητισμό της Καρδίτσας! Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, στο μεγάλο και ιστορικό φιλικό του ΑΣΚ με τον Παναθηναϊκό, εγκαινιάστηκε ουσιαστικά η είσοδος της ομάδας στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ! Μάλιστα με μια σπουδαία νίκη!

Το μεγάλο αθλητικό σπίτι πήρε το όνομα του σπουδαίου Γιάννη Μπουρούση και οι Καρδιτσιώτες που έδωσαν εντυπωσιακό “παρών” πήραν μέρος σε μία ωραία αθλητική γιορτή που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια πρόγευση από τα συναρπαστικά και μεγάλα που μας περιμένουν στο άμεσο μέλλον!

Όλα χθες το απόγευμα ήταν στην εντέλεια για ν’ αποδοθεί η πρέπουσα τιμή σε έναν αθλητή που διέγραψε μία ασύγκριτη διαδρομή στο χώρο και που συνεχίζει τη μεγάλη προσφορά στον τόπο του και στην ομάδατου ΑΣΚ  από τη θέση του προέδρου!

Σ’ έναν Καρδιτσιώτη που μπορεί να έφθασε εκεί που δεν έφθασε άλλος συμπολίτης στο διασυλλογικό αθλητισμό, μπορεί να βίωσε ασύλληπτες διακρίσεις σε τεράστιες ομάδες και πολιτείες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν ξέχασε την πόλη του που αποτελούσε πάντα για τον ίδιο το σημείο αναφοράς του!

Η χθεσινή εκδήλωση ήταν απόλυτα πετυχημένη, γεμάτη συγκίνηση, αίσθημα αναγνώρισης ενός σπουδαίου αθλητή, αλλά και προσδοκιών για το μέλλον.

Η Καρδίτσα χάρη στην προσπάθεια συγκεκριμένων ανθρώπων έχει αλλάξει σελίδα στον αθλητισμό που αντιστέκεται…
Θ.Κ.

Η σύζυγος, η μητέρα και οι δύο κόρες του Γιάννη Μπουρούση!

Δείτε πιο κάτω βίντεο με στιγμιότυπα από την εκδήλωση και το παιχνίδι.