Συνέχισε  το απόγευμα τα φιλικά προετοιμασίας η Αναγέννησης επιδιώκοντας να προσθέσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αλλωστε αυτός είναι και ο βασικός στόχος των “κιτρινόμαυρων” φέτος για την εξέλιξη των προπονήσεων, καθώς δίνουν βαρύτητα στην ομοιογένεια με δεδομένου ότι ήλθαν πολλά νέα πρόσωπα να συμπληρώσουν το ρόστερ.

Η Αναγέννηση ταξίδεψε χθες στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στο Σβορώνο όπου αντιμετώπισε την τοπική ομώνυμη ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία φέτος.

Με γκολ του Γιάκου στο 67’ της αναμέτρησης το συγκρότημα της Καρδίτσας προηγήθηκε, ενώ στο 89’ απέναντι σ’ ένα σκληροτράχηλο συγκρότημα διπλασίασε τα τέρματά του με τον Σπανό. Στο μάτς έπαιξε και ο Ριέρα που αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα και να ενσωματώνεται στον σχεδιασμό της προετοιμασίας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Θεολόγης Κ. (30′ Τσέλιος – 63′ Γκέκας), Αναστασόπουλος (73′ Γκινής), Σκόνδρας (41′ Γκόλιας), Αλιατίδης, Πρίκας, Λαγός (63′ Θεολόγης Β.), Μπάλλας (85′ Σπανός), Κοζορώνης, Ξύδας (63′ Ζάγκος), Βερνάρδος (70′ Ριέρα), Αθανασιάδης (46′ Κάρδαρης).