«Καλείται να ανασυνταχθεί, ο αγώνας είναι διαρκής»

«Έκπληξη» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών ο εκλεγμένος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα κ. Νίκος Μιχαλάκης σχολιάζοντας στο «Ράδιο Θεσσαλία» τις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Δεν το περιμέναμε, πάθαμε ένα σοκ, άλλη εικόνα εισπράτταμε από τον κόσμο στις περιοδείες ή τις ομιλίες και άλλη εικόνα προέκυψε από την κάλπη» είπε και πρόσθεσε ότι εξηγήσεις δοθήκαν και στην κεντρική επιτροπή του κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα.

Υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να ανασυνταχθεί, λέγοντας ότι «ο αγώνας είναι διαρκής». Αντίπαλος μας, είπε ο κ. Μιχαλάκης, είναι «η δεξιά και ο ανεξέλεγκτος ηγεμόνας της». Μίλησε για κρυφή ατζέντα από την Ν.Δ. που περιλαμβάνει αλλαγή του συντάγματος, με ό,τι συνέπειες θα έχει αυτό στην ελληνική κοινωνία.

«Ξέρουμε ποια είναι η ατζέντα. Ιδιωτικοποιήσεις παντού, στην υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, εργασιακός μεσαίωνας» τόνισε και σημείωσε ότι η ΝΔ «έκρυψε» την ατζέντα της προεκλογικά και επιδόθηκε σε επικοινωνιακά τρικ που ως στόχο είχαν να πλήξουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στην απλή αναλογική, είπε ότι «τορπιλίστηκε» από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Είναι μια ταφόπλακα της απλής αναλογικής που ήταν μια θέση των προοδευτικών αριστερών δυνάμεων από χρόνια, αλλά δεν υπάρχει αυτή η ωριμότητα» επισήμανε μεταξύ άλλων.
Κ.Π.