Πρωταθλητές και οι 12άρηδες της Αναγέννησης!

Όπως ακριβώς συνέβη με την Κ14 πριν λίγες ημέρες, έτσι και με τους “δωδεκάρηδες” της Αναγέννησης είχαμε γιορτινές στιγμές στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο “Γιώργος Μπαζής” στο Σταυρό.

Μία ακόμη έκφραση των τμημάτων υποδομής των “κιτρινόμαυρων” που δουλεύουν αδιάλειπτα και προγραμματισμένα, ξεχώρισε στο πρωτάθλημα που συμμετείχε καθώς σημείωσε 14 νίκες σε ισάριθμα ματς και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Φυσικά, όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει (και το διαμηνύουν οι ίδιοι οι άνθρωποι του συλλόγου) εδώ οι νίκες και τ’ αποτελέσματα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά αποτελούν ένα κίνητρο και για τα παιδιά που αγωνίζονται ώστε να βάζουν και να πετυχαίνουν στόχους.

Το πιο σημαντικό της όλης αυτής δραστηριότητας είναι η κοινωνικοποίηση, το γεγονός ότι δημιουργούνται δυνατές φιλίες και προκύπτουν ωραίοι χαρακτήρες.

Τα οφέλη φυσικά είναι τεράστια και για τον ίδιο το σύλλογο που αν επενδύσει σωστά στη δουλειά που μπορεί να γίνει (και να βελτιώνεται συνεχώς) στις Ακαδημίες μπορεί να το βρει μπροστά του.

Σε εποχές που δύσκολες ιδιαίτερα για τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη super leage 1, η λειτουργία και η συνεχής αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής είναι τεράστια υπόθεση.

Οι ΦΩΤΟ οι 12άρηδες “κιτρινόμαυροι” σε πανηγυρικά στιγμιότυπα μαζί με τον προπονητή τους Κώστα Νταβουλιάκο.