Καραγιάννης από Μουζάκι: έρχονται αντιπλημμυρικά έργα ύψους 45 εκ. ευρώ

Ο υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης στο πλαίσιο της περιοδείας κυβερνητικού και κομματικού κλιμακίου της ΝΔ στο Ν. Καρδίτσας, βρέθηκε στο Μουζάκι όπου συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Φάνη Στάθη, τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και τον Βουλευτή κ. Γιώργο Κωτσό, ενημερώθηκε την πορεία των εργασιών αποκατάστασης.

«Επισκεπτόμαστε να δούμε την πορεία των έργων αποκατάστασης από τον “Ιανό”. Πριν δυο χρόνια είχαμε δει τις καταστροφές και τώρα διαπιστώνουμε ότι τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει στην ελληνική πολιτεία.
Ο ίδιος πρωθυπουργός είχε ζητήσει από την ηγεσία του υπουργείου υποδομών να προχωρήσουμε με έναν πρωτόγνωρο τρόπο και σήεμρα βλέπουμε τα αποτελέσματα» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι το υπουργείο υποδομών θα προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα σε αντιπλημμυρικα έργα ύψους 45 εκ ευρώ. Ήδη, συνέχισε, σε κάποια έχουν εκδοθεί οι περιβαλλοντικές αδιοδοτήσεις.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Φάνης Στάθης εξήρε τη συνδρομή του υπουργείου και της κυβέρνησης, ενώ έκανε λόγο για “χάραξη” του μέλλοντος του Μουζακίου. «Σε πολύ σύνομο χρονικό διάστημα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε και καινούργια έργα στο Δήμο Μουζακίου» είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του.