Καρδιτσιώτικη πρόταση γάμου σε αγώνα τριάθλου (φωτο & βίντεο)

Έδωσε το δαχτυλίδι μετά από κολύμπι, ποδηλασία και τρέξιμο!

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε για την καλή του ο Καρδιτσιώτης αθλητής Βασίλης Χασιώτης που τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχε στον αγώνα του «IRONMAN 70.3» στη Βουλιαγμένη.

Μετά το πέρας και των τριών δοκιμασιών του τριάθλου γονάτισε μπροστά στην επίσης Καρδιτσιώτισσα κοπέλα του Έφη Κωστοπούλου και της έκανε πρόταση γάμου.

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Χασιώτης, είχε πάρει από πριν την απόφαση, να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, και μάλιστα προετοίμασε με τη βοήθεια των διοργανωτών, ένα υπέροχο σκηνικό, το οποίο και έλαβε χώρα μόλις τερμάτισε τον αγώνα.
Φυσικά η αγαπημένη του Έφη που τον περίμενε στον τερματισμό δεν γνώριζε το παραμικρό. Έτσι όταν έτρεξε να τον αγκαλιάσει, ο Βασίλης αφού πήρε τις απαραίτητες ανάσες, γονάτισε μπροστά της, και ανοίγοντας το κουτάκι με το μονόπετρο της έκανε την πρόταση γάμου. Με πολύ συγκίνηση εκείνη και κάτω από τα χειροκροτήματα του κόσμου που παρακολουθούσε τους αγώνες είπε “ΝΑΙ”.

Δείτε την πρόταση στο 4:45:47 του βίντεο

Να σημειώσουμε πως η πρόταση έγινε μετά από 1,9 χλμ. κολύμπι, 90 χλμ. ποδηλασίας και 21.1 χλμ. τρεξίματος πριν τον τερματισμό. “Βίον ανθόσπαρτον” λοιπόν στο αγαπητό νεαρό ζευγάρι και στο τρίαθλο της κοινής τους ζωής να βγαίνουν πάντα νικητές!