ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας: Κάλεσμα συμμετοχής στις διαδικασίες οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος

«Βασική μας επιδίωξη η αναγέννηση της παράταξης»

ΚΙΝΑΛ

Στη τελική ευθεία οδεύουν οι διαδικασίες για την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, καθώς οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων νομαρχιακών, τοπικών επιτροπών θα γίνουν την Κυριακή 8 Μαΐου.

Εκείνη την ημέρα τα μέλη της παράταξης θα ψηφίσουν και για το νέο όνομά της, όπως και για τους συνέδρους που θα συμμετέχουν στο επερχόμενο συνέδριο. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εργατικό Κέντρο, τα στελέχη του κόμματος στη Καρδίτσα απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στις διαδικασίες, αντίστοιχης με εκείνη για την ανάδειξη του νέου Πρόεδρου.

Μετά την ανάδειξη των νέων οργανώσεων κατά τόπους, αλλά και του νέου ονόματος του κόμματος θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ που θα λάβει χώρα στις ημερομηνίες 20, 21 και 22 Μαΐου.

Πιο αναλυτικά, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Ν.Ε. Καρδίτσας, Νικόλαος Γανιάς, ανέφερε ότι βασική επιδίωξη είναι να λειτουργήσει τουλάχιστον ένα εκλογικό κέντρο σε κάθε Δήμο της Καρδίτσας. Καθένα θα διαθέτει όσο το δυνατόν περισσότερες κάλπες, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

«Δυνατότητα δήλωσης υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Υποψηφιότητες μπορούν να δηλωθούν με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της παράταξης, ενώ ο δεύτερος θα γίνεται μέσω e-mail, το οποίο θα αναρτηθεί και θα δοθεί στη δημοσιότητα. Η νομαρχιακή επιτροπή θα αποτελείται από 11 μέλη, οι τοπικές αντίστοιχα από πέντε μέλη. Η σταυροδοσία θα είναι ίση με το 20% του εκλεγμένου οργάνου. Για τις νομαρχιακές επιτροπές η σταυροδοσία θα είναι έως 2 σταυροί, ενώ στις τοπικές οργανώσεις θα είναι έως ένα σταυρό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σχετικά με τις εκλογές των συνέδρων, ο κ. Γανιάς επεσήμανε ότι το σύνολό τους στην Ελλάδα θα ισούται με 4.200. Στο Νομό Καρδίτσας οι σύνεδροι που θα εκλεγούν θα είναι 47.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα.