Η νίκη της Αναγέννησης στη Νέα Ευκαρπία επί του Μακεδονικού που έφερε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, πανηγυρίστηκε δεόντως!

Ήταν, βλέπετε, και το χρονικό σημείο που σημειώθηκε το γκολ του Παναγιώτη Μπάλλα (117′ της παράτασης) που προκάλεσε μεγάλη ευφορία στον κόσμο!

Είχαμε καιρό να απολαύσουμε την Αναγέννηση στον φυσικό της χώρο που είναι το γήπεδο! Από την 1η Μαϊου που έγινε το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με την Ξάνθη (4-0).

Ο αγώνας στη Νέα Ευκαρπία αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν έντονη παρουσία στην εξέδρα και η πρόκριση εισπράχθηκε με πολύ όμορφα συναισθήματα.

Ξεχωριστές ήταν οι στιγμές στο γκολ του Μπάλλα που κόσμος και ομάδα πανηγύρισαν σαν ένα! Οι φωτογραφίες και το βίντεο δείχνουν και το πάθος που υπάρχει!

“Κιτρινόμαυρο” πάθος στην εξέδρα που μεταλλαμπαδεύεται στους παίκτες και δημιουργεί τις συνθήκες μιας ομάδας που είναι “γροθιά”!

Οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές που ήλθαν φέτος στο σύλλογο, ήδη έχουν καταλάβει πόση αγάπη έχει ο κόσμος της Αναγέννησης για την ομάδα του και το χαίρονται με το παραπάνω.

Δεν υπάρχει καλύτερο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε μία ομάδα που έχει λαϊκή απήχηση και να μοιράζεται τα συναισθήματά του με τον κόσμο.

Μακάρι αυτές οι στιγμές στα τελειώματα της παράτασης στη Νέα Ευκαρπία να είναι ο προάγγελος για όσα θ’ ακολουθήσουν φέτος.

Το ραντεβού μας την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό που θα θυμίζει Δημοτικό Στάδιο.

Θ.Κ.

Αρκετοί ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, άλλοι δεν τα κατάφεραν, αλλά βρήκαν τρόπους να παρακολουθήσουν το ματς από την ιντερνετική μετάδοση. Στο παρακάτω βίντεο ένας αγαπητός φίλος ταξιτζής, έχει κάνει τα… κουμάντα του με το τάμπλετ!!! Δείτε το “χρυσό” γκολ του Μπάλλα μέσα από το… ταξί!