Λάμψη αστέρων στο «Γιάννης Μπουρούσης»....

Ένας αγώνας-ορόσημο για την πόλη, τους φιλάθλους αλλά και τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 3:15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Οι «κυανόλευκοι», μέσα στο γενικότερο εορταστικό κλίμα που δημιουργούν οι ημέρες των Χριστουγέννων, προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, σε μία αναμέτρηση με ανάλογο χαρακτήρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το επίπεδο και το θέαμα που αναμένεται να προσφέρει.

Η ομάδα της Καρδίτσας υποδέχεται τον εν ενεργεία πρωταθλητή, κυπελλούχο Ελλάδος και κάτοχο του Σούπερ Καπ, γνωρίζοντας εξαρχής ότι η αποστολή της εμπεριέχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο Α.Σ.Κ., μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις αλλαγές που έχει προχωρήσει στο ρόστερ του, βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, με την αναμέτρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League να αποτελεί ευκαιρία δομικής αντοχών και δύναμης απέναντι σε ένα πλήρες σύνολο με λάμψη που ξεπερνά την ελληνική πραγματικότητα.

Η έλευση ενός τόσο μεγάλου αθλητικού μεγέθους στην πόλη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό της, αποκτά ιστορικό χαρακτήρα και προστίθεται σε μία σειρά επίσημων αγώνων με σπουδαία ονόματα, των οποίων φέτος ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ γεύεται την εμπειρία, μαζί με τους φιλάθλους της περιοχής.

Με όλη την προσοχή σε αυτό το ματς, λοιπόν, ο Α.Σ.Κ. καταστρώνει τα πλάνα του και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί από μία τέτοια «μονομαχία». Είναι λογικό τέτοια παιχνίδια να προσφέρονται για την αλλαγή ρυθμού κι επιπέδου της ομάδας, με τα αγωνιστικά οφέλη να είναι αρκετά. Συνεπώς, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους «κυανόλευκους» με στόχο να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα αποκόμισης θετικών στοιχείων.

Εξάλλου, η ομάδα της Καρδίτσας στοχεύει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, δεδομένου ότι καλείται να διαχειριστεί δύο πολύ δυνατά εντός έδρας παιχνίδια σε διάστημα τριών μερών, μιας ακολουθεί ο αγώνας με τον Προμηθέα Πάτρας την Παρασκευή (30/12, 5:00 μ.μ.).

Για τον αγώνα της Τρίτης με ώρα έναρξης τις 3:15 μ.μ., διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Νικόλαος Τζιοπάνος, Νικόλαος Σώμος και Μεγακλής-Κωνσταντίνος Μαρινάκης.