«Μ’ ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, η ελληνική κοινωνία θα ξαναβρεί την ελπίδα, την αληθινή και γνήσια ελπίδα της αλλαγής και της αισιοδοξίας. Δώστε την ψήφο σας στο ΠΑΣΟΚ κι αν πιστεύετε ότι μπορώ να βοηθήσω κι εγώ σ’ αυτή την προσπάθεια και να σας εκπροσω-
πήσω, τότε δώστε και σε μένα αυτή την ευκαιρία».

Με αυτά τα λόγια έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία από την Καρδίτσα, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος. Η κεντρική προεκλογική ομιλία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην πλατεία δικαστηρίων, έξω από το καφέ «ΝΟΑ». Πλήθος Καρδιτσιωτών εξέφρασε τη στήριξή του στον Μπάμπη Παπαδόπουλο.

«Το ΠΑΣΟΚ πήρε δύσκολες πολιτικές αποφάσεις»

Ο κ. Παπαδόπουλος κατά την τοποθέτηση του, τόνισε πως το «ΠΑΣΟΚ πήρε δύσκολες πολιτικές αποφάσεις στο παρελθόν που δυσκόλεψαν όλους μας. Αποδείχτηκε όμως ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, δεν υπήρχε άλλος δρόμος.». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τον αγροτικό κόσμο της περιοχή μας, καυτηριάζοντας τόσο το υψηλό κόστος παραγωγής, όσο και τις μεγάλες αδικίες στις αγροτικές συντάξεις. «Δυστυχώς βλέπουμε όλο και πιο συχνά να ξηλώνονται και να γκρεμίζονται δομές, υπηρεσίες, παροχές και δικαιώματα που είχαν χτιστεί στο παρελθόν προς όφελος του ελληνικού λαού και κυρίως προς όφελος της πλατιάς λαϊκής μάζας» σημείωσε.

Τα διλήμματα των εκλογών

Κλείνοντας εξέφρασε και τα εξής διλήμματα καταχειροκροτούμενος: «Ως πότε θα ανεχόμαστε το Ν. Καρδίτσας ουραγό στην οικονομική κλίμακα του ΑΕΠ όλης της χώρας; Ως πότε θα ανεχόμαστε να βλέπουμε τους αγρότες να εγκαταλείπουν τα χωράφια εξοντωμένοι απ’ το μεγάλο κόστος παραγωγής και τις απανωτές αδικίες; Ως πότε θα ανεχόμαστε να βλέπουμε τους νέους της Καρδίτσας να ξενιτεύονται;

Ως πότε θα ανεχόμαστε να νιώθουμε τους συνταξιούχους πατεράδες και παππούδες μας να ζουν με ψίχουλα; Ως πότε θα ανεχόμαστε το ηλεκτρονικό συσσίτιο των market pass? α ανεχόμαστε την υποβάθμιση και την υπολειτουργία του Νοσοκομείου Καρδίτσας; Ως πότε θα ανεχόμαστε τον φόβο κάθε φορά που αντικρίζουμε λογαριασμούς της ΔΕΗ; Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε να αντιμετωπίζουν την Καρδίτσα ως τον φτωχό συγγενή;»