«Την Κυριακή στις 21 Μαΐου συνεχίζουμε σταθερά τολμηρά μπροστά, ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Νταλντάνη στην κεντρική ομιλία που πραγματοποίησε στο κατάστημα Κίονες, στην πλατεία Πλαστήρα.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη συγκέντρωση της κ. Νταλντάνη, που έγινε σε ενθουσιώδες κλίμα. Η κ. Νταλντάνη εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή της για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και την αποδοχή – στήριξη που εισπράττει από τον κόσμο.

Αναφερόμενη στους λόγους της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. , τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ίδια, αλλά ταυτόχρονα και ύψιστη ευθύνη και πρόκληση να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να συμβάλλει στην πρόοδο του Νομού. «Η Πολιτική για μένα δεν είναι αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός είναι η θέληση για προσφορά στην κοινωνία. Είμαι υπέρμαχος της ειλικρίνειας, της σεμνότητας και της αλήθειας και επιθυμώ τη δημιουργία μίας νέας σχέσης πολίτη και πολιτικού», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω;

Στη συνέχεια, η κ. Νταλντάνη επισήμανε ότι ως γυναίκα την υποψηφιότητά της την μοιράζεται με τις γυναίκες του Νομού αποτελώντας ένα μεγάλο βήμα για τη μετάβαση σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και έμπρακτης απόδειξης της ισότητας στη χώρα μας. Επιπλέον, έθεσε το ερώτημα ενόψει της 21ης Μαΐου: «Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω»;

«Η χώρα, μετά από πολλές «περιπέτειες» χρειάζεται σταθερότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, συνέπεια και συνέχεια. Χρειάζεται μια κυβέρνηση δυνατή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη με ακυβερνησία. Στην κάλπη της 21ης Μαΐου ζητάμε ένα ισχυρό ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος, αυτή είναι η δική μας επιδίωξη.

Με άλλα λόγια το κυρίαρχο διακύβευμα είναι Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία ή Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ. Ως ενεργός λοιπόν πολίτης της τοπικής κοινωνίας, ΖΗΤΩ τη στήριξή σας με την ψήφο σας και σας καλώ την 21η Μαΐου να κάνουμε με αποφασιστικότητα το επόμενο βήμα για την Καρδίτσα, που οραματιζόμαστε, για μία Καρδίτσα, που αξίζει στη νέα γενιά» σημείωσε.

Κλείνοντας, η κ. Νταλντάνη ζήτησε από καρδιάς να την εμπιστοσύνη του κόσμου. «Την ευκαιρία να αγωνιστώ για την Καρδίτσα, που ζω και αγαπώ, να προωθήσω τα προβλήματά σας, να συμπορευτούμε με εντιμότητα και αξιοπρέπεια! Δώστε μου τη δύναμή σας, να την ενώσω με τη δική μου και να πάμε τον τόπο μας ψηλά, εκεί που αξίζει να είναι!», κατέληξε.