Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ολικής ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και το στοίχημα πλέον είναι αν θα προλάβουν τα συνεργεία να το ολοκληρώσουν και να το παραδώσουν προς χρήση, όταν θα ξεκινήσουν οι εντός έδρας υποχρεώσεις της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα της super league 2.

Στο Κύπελλο Ελλάδος, πλέον οι “κιτρινόμαυροι” δεν μετέχουν μετά τον αποκλεισμό τους από τον Απόλλωνα Πόντου όπου θ’ αναγκάζονταν όπως και τότε (ανάλογα με την κλήρωση) να έπαιζαν πάλι μακριά απο την Καρδίτσα ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Όλο το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο πρωτάθλημα το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων – κι αν τηρηθεί η εξαγγελία των ιθυνόντων – θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου.
Η Αναγέννηση, ως γνωστόν, ζήτησε κατά την κλήρωση να κάνει πρώτη το αγωνιστικό της ρεπό (δεν παίζει δηλαδή στην πρεμιέρα) και τη δεύτερη αγωνιστική να παίξει εκτός έδρας (με Διαγόρα στη Ρόδο).

Το πρώτο ματς στην Καρδίτσα σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι να το δώσει στην 3η αγωνιστική όπου θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρισας.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος σε δηλώσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα τόνισε ότι το Στάδιο θα παραδοθεί μάλλον στα μέσα του επόμενου μήνα, οπότε υπάρχει ένα ενδεχόμενο η ομάδα να δώσει το πρώτο εντός έδρας μακριά από το σπίτι της.

Όλα αυτά, βέβαια, θα τα δούμε στην πράξη. Πάντως αν είχαμε αποφύγει την γραφειοκρατία του καλοκαιριού, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα…