«Μαγεμένος» από τον ορεινό όγκο του Ν. Καρδίτσας ο Κώστας Καραμανλής

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Τον ορεινό όγκο του Νομού Καρδίτσας επιλέγει τα τελευταία χρόνια για φθινοπωρινές εξορμήσεις ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην Πρωθυπουργός βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα για το τριήμερο, αποδεχόμενος χωρίς δεύτερη σκέψη και τη φετινή πρόσκληση του Καρδιτσιώτη πρώην Υφυπουργού Παιδείας κ. Σπύρου Ταλιαδούρου. Τον κ. Καραμανλή συνόδευαν ο πρώην βουλευτής και συνήγορος του Καταναλωτή κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, ο πρώην Γ. Γραμματέας του Υπ. Παιδείας Δημήτρης Πλατής και ο λογιστής Βαγγέλης Αμπελιώτης.

Το πρωί του Σαββάτου με την παρέα του και τον κ. Ταλιαδούρο επισκέφθηκαν το Ανθηρό στο Δήμο Αργιθέας, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Δημάρχου κ. Ανδρέα Στεργίου. Μάλιστα στο Ανθηρό ο κ. Ζαγορίτης ανακάλυψε ότι έχει οικογενειακές ρίζες από την περιοχή της Αργιθέας, η οποία ήταν τόπος καταγωγής του προπάππου του.

Κατά την παραμονή του στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα, ο κ. Καραμανλής περιηγήθηκε στους δασικούς και παραλίμνιους δρόμους της περιοχής, απόλαυσε τα τοπικά εδέσματα και την άψογη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της περιοχής, ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από την Αργιθεάτικη φιλοξενία.
Ο πρώην Πρωθυπουργός εξέφρασε την ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο και σημείωσε ότι για διάφορα ζητήματα θα σταθεί αρωγός και σύμμαχος. Φεύγοντας δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι αδημονεί για την επόμενη πρόσκληση από τον φίλο του κ. Σπύρο Ταλιαδούρο. Να θυμίσουμε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τη Λίμνη Πλαστήρα τέτοια περίοδο και τις προηγούμενες δύο χρονιές, μετά από πρόσκληση του κ. Ταλιαδούρου.