Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες Παρασκευή, ένα ζευγάρι γονέων από τον Αλμυρό, μετά την κατεγγελία ότι ο πατέρας απείλησε συμμαθητές του γιου του με καραμπίνα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, όλα ξεκίνησαν με έναν σχολικό καβγά μεταξύ μαθητών Γυμνασίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια ομάδα ακολούθησε ένα παιδί ως το σπίτι του, περιπαίζοντας το.

Όταν συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι βγήκε η μητέρα του παιδιού και επιτέθηκε φραστικά εναντίον τους. Στη συνέχεια στην αυλή του σπιτιού εμφανίστηκε ο πατέρας του παιδιού κρατώντας καραμπίνα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Τα παιδιά, μετέφεραν στους γονείς τους τι είχε συμβεί και ακολούθησε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού με αποτέλεσμα, να συλληφθεί το ζευγάρι με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής, ενώ ο πατέρας κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή.

Ωστόσο στο σπίτι του ζευγαριού όταν ακολούθησε έρευνα δεν βρέθηκε όπλο. Το ζευγάρι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, ενώ το σχολείο με την σειρά του καλείται να εξετάσει τι συνέβη και «εκτροχιάστηκε» η κατάσταση μεταξύ των μαθητών.

Θα εξεταστεί αφενός αν υπάρχει υπόθεση μπούλινγκ εντός του σχολείου και αφετέρου εάν ο καβγάς των μαθητών που εξελίχθηκε εκτός σχολείου αφορά άλλες διαφορές που ενδεχομένως ενέχουν και παραβατικές συμπεριφορές.

Πηγή: newsit.gr