Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής “ανομβρίας” η Αναγέννηση θα δώσει αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν…

Στο γήπεδο των Σοφάδων θ’ αντιμετωπίσει το απόγευμα τον ΓΑΣ Σβορώνο Πιερίας, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την οποία έπαιξε και πριν λίγο καιρό εκτός έδρας κερδίζοντας με σκορ 2-0.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που πάνω απ’ όλα δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να ξεφύγουν από την μονότονη καθημερινότητα των προπονήσεων, αλλά ταυτόχρονα είναι απαραίτητο για να φθάσουν σ’ έναν ικανοποητικό ρυθμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Δυστυχώς οι φιλικές αναμετρήσεις ήταν λίγες φέτος και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη γηπέδου. Η Αναγέννηση είχε πρόβλημα στο να προγραμματίσει αγώνες μέσα στην Καρδίτσα όπως πέρσι, καθώς στο Στάδιο γίνονται έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα.

Οι δύο αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος ως γνωστόν ήταν εκτός έδρας, τόσο αυτός με τον Μακεδονικό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, όσο και ο άλλος με τον Απόλλωνα Πόντου που φιλοξενήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Συνολικά οι “κιτρινόμαυροι” συμπεριλαμβανομένων των παραπάνω δύο έχουν δώσει από την έναρξη της προετοιμασίας τους (4 Αυγούστου) αλλά και από το τέλος της προηγούμενης σεζόν (1 Μαϊου), έξι αγώνες. Λάρισα (1-0), Διγενής Νεοχωρίου 3-1), Σβορώνος (2-0) και Φήκη Τρικάλων (0-1).

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΤΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΓΙΑΝΟΦ
Η πρόβα στους Σοφάδες θα έχει ενδιαφέρον και για το γεγονός οτι αναμένεται να δούμε στο γήπεδο και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τον Στογιάνοφ και τον Ντογκού.

Και οι δύο ήλθαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, δεν ήταν έτοιμοι και δεν πρόλαβαν να παίξουν στα ματς του Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη και στο Βόλο. Ο χρόνος όμως δούλεψε υπερ τους (να και τα θετικά) οπότε σήμερα λογικά θα τους δούμε στα σχήματα που θα χρησιμοποιήσει ο Περικλής Αμανατίδης.

ΣΤΙΣ 3.30 μ.μ. Η ΕΝΑΡΞΗ
Το  παιχνίδι με την αλλαγή της χειμερινής ώρας που είχαμε τα ξημερώματα, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. Οι κάτοχοι διαρκείας έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο.