Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διοργάνωση της « Τhessaly Expo»  το διάστημα 7-9  Οκτωβρίου μπροστά από τις καπναποθήκες στην Καρδίτσα. Όπως σημείωσε ο κ.  Γιώργος Στεργιούλης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων σε δηλώσεις του στην ραδιοφωνική εκπομπή « Πρωινό Μαγκαζίνο»  στο « Ράδιο Θεσσαλία»,  στόχος είναι να αναβαθμιστεί η εμποροβιοτεχνική έκθεση που διοργάνωνε το Επιμελητήριο με συνδιοργανωτή τον μεγαλύτερο φορέα της χώρας τη ΔΕΘ – Helexpo.

« Αρχικά στοχεύουμε να αναβαθμίσουμε την έκθεση σε θέματα οργάνωσης,  συντονισμού και εκδηλώσεων.  Ο προγραμματισμός προχωρά εντός της εβδομάδας,  καθώς πραγματοποιούνται επισκέψεις από το κατασκευαστικό,  αλλά και το τμήμα μάρκετινγκ»,  συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον επιχειρήσεων για να συμμετάσχουν με περίπτερα στην έκθεση,  αυτό καταγράφεται αρκετά υψηλό. «Υπάρχουν εκθέτες από αρκετά μέρη της Ελλάδας,  περιμένουμε και κάποιες μεγάλες επιχειρήσεις για το αν θα συμμετάσχουν.

Πάντως το τηλέφωνο χτυπάει συνέχεια.  Η έκθεση δίνει το αβαντάζ σε οποιονδήποτε εκθέτη να προβάλει τα προϊόντα του.  Από πλευράς μας,  γίνεται προσπάθεια βήμα –  βήμα να χτιστεί μία θεσσαλική έκθεση. 

Σχετικά με το πολιτιστικό κομμάτι της έκθεσης,  έχουμε προσελκύσει δημοφιλή μουσικά ονόματα για τη διοργάνωση συναυλίας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.  Επίσης,  έχουμε συνεννοηθεί και με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδίτσας, όπως και με τη Φιλαρμονική,  για να πραγματοποιηθούν παράλληλες πολιτιστικές δράσεις όλο το τριήμερο της έκθεσης»,  κατέληξε ο κ.  Στεργιούλης.

Δ. Γ.