Με τη μαγκιά τους μπορούν να πάρουν πίσω ό,τι τους «έκλεψαν»

Σίγουρα δεν θα ήθελε κανείς ποδοσφαιριστής ή αθλητής γενικότερα, να βρίσκεται στη θέση που είναι από την περασμένη Τρίτη εκείνοι της Αναγέννησης!

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα να σου “κλέβουν” αυτό που έχεις κατακτήσει με το “σπαθί” σου και να σου αφαιρούν τη δυνατότητα να ανταγωνιστείς τους αντιπάλους σου στα ίσια και παλικαρίσια μέσα στον αθλητικό στίβο.

Δεν υπάρχει πιο στρεβλό και άθλιο να επιτυγχάνει μια ομάδα κάτι πολύ καλό και να έρχεται μια απόφαση σε κάποια αίθουσα που να της βάζει “στοπ” και να τη γυρίζει στο… “μηδέν”!

Κάτι τέτοιο συνέβη με την περίπτωση της Αναγέννησης που στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της super league 2 είχε δύο νίκες στην έδρα της και δύο ισοπαλίες μακριά απ’ αυτή, φιγουράριζε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με έναν μόλις πόντο μακριά απο τον πρώτο και ξαφνικά βρέθηκε στο -5!!!

Ο,τι κέρδισε δηλαδή με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της, το έχασε μα μία απαράδεκτη απόφαση!

Είναι λογικό στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος και γενικότερα του οργανισμού, να επικρατεί απογοήτευση αλλά και αγανάκτηση, ωστόσο πάντα υπάρχει “επόμενη ημέρα” ακόμη και μετά από δυσάρεστες εξελίξεις,

ME TH MAΓΚΙΑ ΤΟΥΣ…
Για την Αναγέννηση που έχει συνηθίσει σε ειδικές συνθήκες πάντα υπάρχει “αύριο” ακόμη και από τις πιο αποδομητικές περιπέτειες. Δεν το λέμε εμείς, η ίδια το δείχνει κατά καιρούς με τελευταίο άθλο το ματς με την ΑΕΚ “Β” που το κέρδισε με… δύο τερματοφύλακες στην ενδεκάδα!

Στην παρούσα μάλιστα συγκυρία η ομάδα είναι στην ευτυχή θέση να διαθέτει ποδοσφαιριστές που πέρα από τις ικανότητές τους είναι χαρακτήρες – διαμάντια! Ρίσκαραν ακόμη και την απενεργοποίησή τους για τη σεζόν αγωνιζόμενοι στον αγώνα της πρεμιέρας!!!

Αν αποβάλλονταν η ομάδα δεν θα μπορούσαν να παίξουν πουθενά!
Η πρόσκαιρη (και απολύτως δικαιολογημένη) απογοήτευση από την απόφαση της ΕΠΟ μπορεί να μετατραπεί σε συσπείρωση και θυμό!

Είναι ικανοί – και το χουν αποδείξει – με τη μαγκιά τους να κερδίσουν ξανά ό,τι τους πήραν στα “χαρτιά” και με τρόπο αυθαίρετο και απαράδεκτο και να τους “τρελάνουν” όλους…
Είτε τα καταφέρουν είτε όχι, εμείς θα είμαστε μαζί τους μέχρι τέλους γιατί απλούστατα έχουν κερδίσει τον σεβασμό μας…

Θ.Κ.