Με την ίδια φιλοσοφία ο ΑΣΚ στην 3η συμμετοχή του στη basket league

Με τους σπουδαίους τελικούς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στα play off που θ’ αναδείξουν τον πρωταθλητή, θα ολοκληρωθεί η σεζόν 2023-24 στη basket league.

Μία σεζόν που βρήκε τον ΑΣ Καρδίτσας για δεύτερη φορά συμμετέχοντα και μάλιστα να επιτυγχάνει με πολύ μεγαλύτερη άνεση το στόχο της παραμονής σε σχέση με την παρθενική του παρουσία την προηγούμενη περίοδο.

Οι “κυανόλευκοι” αν και ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστασ στην αρχή του πρωταθλήματος με την καταστροφή του μεγάλου κλειστού από την πλημμύρα, αν και είχαν μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στον πρώτο γύρο, από την ώρα που επέστρεψδαν “σπίτι” τους και με τις διορθωτικές κινήσεις που έκαναν στο ρόστερ τους, κατάφεραν να φθάσουν στην επίτευξη του στόχου τους.

Χαρίζοντας ταυτόχρονα σπουδαίες συγκινήσεις στους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν δίπλα τους, επιτυγχάνοντας τεράστιες και ιστορικές νίκες επί μεγάλων ομάδων και παίρνοντας “άριστα” για μία ακόμη φορά στην οργάνωση και στη συνοχή τους.

Παρά το γεγονός ότι σημαδεύτηκε η χρονιά από την αποχώρηση του Γιάννη Μπουρούση, εντούτοις η ομάδα διατήρησε τη δυναμική της και συνέχισε όπως καλά ξέρει να κάνει χρόνια τώρα στον ίδιο ρυθμό φθάνοντας στην παραμονή την οποία κατέκτησε και μαθηματικά με τον πρώτο μόλις αγώνα στα play out.
Ηταν η νίκη στο Λαύριο και το πρώτο “διπλό” στη basket league!

ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Ηδη ο ΑΣΚ παρότι η σεζόν δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί έκανε την πρώτη κίνηση που αφορά στην οργάνωσή του για το νέο πρωτάθλημα. Ανανέωσε τη συνεργσία του με τον Νίκο Παπανικολόπουλου κι έτσι δεν έχει τον “βραχνά” της ανεύρεσης προπονητή.

Με την ίδια φιλοσοφία και έχοντας πλέον αποκτήσει την τεχνογνωσία για το κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ οι “κυανόλευκοι” θα πατήσουν γερά και στη νέα χρονιά και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε πολλά που αφορούν στην γενικότερη οργάνωσή τους…