Τρεις προσφορές για το έργο της ανάπλασης του Παυσιλύπου στην 4η επαναδημοπρατηση

Τρεις προσφορές για την ανάπλαση του Παυσιλύπου και της πλατείας Πλαστήρα κατατέθηκαν στην τέταρτη επαναδημοπρατηση  στην οποία προχώρησε ο Δήμος Καρδίτσας για το έργο.

Σήμερα (10/6) το μεσημέρι έληξε η ολιγοήμερη παράταση που είχε δοθεί (με απόφαση της δημοτικής επιτροπής) στην προθεσμία υποβολής των προσφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νέου Αγώνα» έχουν υποβληθεί τρεις προσφορές και η αποσφράγιση θα γίνει αύριο (11/6) το πρωί όπου και θα υπαρξει αναλυτικότερη εικόνα.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 8 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Ελλάδα 2.0 – Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας».

Πρόκειται για την τέταρτη επαναδημοπράτηση του έργου, για το οποίο δημότες έχουν εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή τους. Να θυμίσουμε ότι μετά τις δύο πρώτες άγονες δημοπρατήσεις, στην τρίτη είχε υποβληθεί φάκελος από ενδιαφερόμενη εταιρεία.

Στην τρίτη διαγωνιστική διαδικασία για το έργο συμμετείχαν δύο ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς. Ο ένας αποκλείστηκε εξ αρχής, ενώ για τον δεύτερο ξεκίνησαν οι προβλεπόμενοι διαδικαστικοί έλεγχοι της αρτιότητας του φακέλου. Η 7μελής Επιτροπή Διαγωνισμού κατά το πρώτο στάδιο ελέγχου δικαιολογητικών είχε απορρίψει τον συγκεκριμένο φάκελο.
Αρχές Μαΐου προκηρύχθηκε για 4η φορά το έργο.