Με δυο αγαπημένες ερμηνεύτριες θα ολοκληρωθούν οι μεγάλες συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ Λιμνών Καρδίτσας.

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος της φετινής διοργάνωσης και να έφερε τα πάνω κάτω στον αρχικό προγραμματισμό, τελικά όμως όλες οι συναυλίες θα γίνουν. Ετσι την ερχόμενη Τρίτη το κοινό της Καρδίτσας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την μεγάλη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη στο θεάτρο της Κτιμένης στη Λίμνη Σμοκόβου.

Τη συναυλία διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σοφάδων. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει με παλιές και νέες επιτυχίες της εκπληκτικής Ελένης Βιτάλη, τραγούδια για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια της ίδιας αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών.

Μαζί της, οι μοναδικοί ΤΖΟΥΜ, το συγκρότημα – σύμπραξη εφτά εξαιρετικών μουσικών με τις μοναδικές ενορχηστρώσεις τους και τη φρέσκια ματιά τους.

Οι ΤΖΟΥΜ είναι οι: Ρήγας Βοργιάς: ηλεκτρικό μπάσο, τρομπέτα, Νίκος Ξύδης:, ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα, λαούτο, Νατάσα Παυλάτου: κρουστά, Νίκος Σαμαράς: μπουζούκι, σάζι, τζουράς, τρομπέτα, Δημήτρης Σίντος: πιάνο, λαούτο, Θάνος Τσελεμπής: τύμπανα, σαντούρι και ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος: κλαρίνο, νέι, καβάλ, φλογέρα. Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με την αγαπημένη Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στην πλαζ Πεζούλας όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο αλλά στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και αναμένεται να είναι το γεγονός του καλοκαιριού. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε ένα album με τίτλο ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα.