Σε κατάσταση προετοιμασίας βρίσκεται από την Πέμπτη το απόγευμα πλέον η Αναγέννηση και ταυτόχρονα συνεχίζει την δραστηριότητά της που αφορά στο σχεδιασμό του αγωνιστικού της προφίλ για τη νέα σεζόν…

Σε μια συγκυρία δραματική σ’ ο,τι αφορά το μέλλον του πρωταθλήματος της super league 2, με τα προβλήματα αντί να επιλύονται να διογκώνονται, η ομάδα της πόλης μας ενισχύεται και πάλι με σκοπό να είναι ανταγωνιστική και να διατηρηθεί σε πρωταγωνιστική τροχιά…

Πράγματι οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν, είναι στοχευμένες και ουσιαστικές κι αυτό θα φανεί όταν οι “κιτρινόμαυροι” θα παρουσιάσουν την τελική τους εικόνα. Η χρονιά που έρχεται θα είναι το λιγότερο… αλλοπρόσαλλη! Οι συνθήκες, κατά πως βλέπουμε, είναι απείρως χειρότερες ακόμη και από την περσινή σεζόν όπου ο μαραθώνιος άρχισε το Νοέμβριο!

Ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι ομάδες της δεύτερης εθνικής επαγγελματικής κατηγορίας είναι τουλάχιστον απαράδεκτος, μ’ αποτέλεσμα οι περισσότερες εξ αυτών να έχουν πρόβλημα επιβίωσης και να θεωρείται πολύ πιθανό κάποιες να μην κατέβουν ν’ αγωνιστούν.

Η λίγκα πιέζει κάνοντας σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις πως μπάλα δεν πρόκειται να παίξει αν η πολιτεία δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και όλα αυτά αν συνυπολογίσουμε και τη γενικότερη τραγική οικονομική συγκυρία, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέϊλ.

Παρά τα “τρελά” που συμβαίνουν η διοίκηση του Παπαδημητρίου φρόντισε τις τελευταίες ημέρες να στηρίξει την ομάδα και να την παρουσιάσει στο γήπεδο συνεχίζοντας μάλιστα τον αγωνιστικό σχεδιασμό με προσθήκες και ανανεώσεις.

Ο κόσμος επίσης φρόντισε προχθες να δείξει ότι “βρέξει – χιονίσει” θα είναι δίπλα στην αγαπημένη του Αναγέννηση.

Το σύνθημα που προκύπτει πάντως από την ατμόσφαιρα που επικρατεί και τα συσσωρευμένα προβλήματα, είναι ένα και μοναδικό:

Για ν’ αντεπεξέλθει το λαοφιλές συγκρότημα στις νέες συνθήκες και να διατηρήσει μια πρωταγωνιστική ταυτότητα, πρέπει να είναι ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ομάδα, κόσμος και πόλη. Δεν είναι κλισέ, είναι όλη η ουσία…

Θ.Κ.