Ο ΣΠΑΚ  ξεπέρασε εύκολα με 3-0 σετ και το  εμπόδιο του Γ.Σ. Αλμυρού για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών και οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο! 

Mετά μάλιστα την  εντός έδρας ήττα του Ασκληπιού  από τον Ολυμπιακό Βόλου,  ο ΣΠΑΚ ξέφυγε 7 βαθμούς από την Τρικαλινή ομάδα και θέλει  μία νίκη για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και την έξοδο στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Γυναικών. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας θα κάνει προσπάθειες να φερει την διοργάνωση στην Καρδίτσα.

Δικαίως λοιπόν το Καρδιτσιώτικο συγκρότημα φτάνει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, που μαθηματικά θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Αποκριάς, εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

‘Οσον αφορά το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού εξελίχθηκε πολύ  εύκολα για τον ΣΠΑΚ, με 25-9, 25-8 και 25-19 σετ, σε λίγο παραπάνω από μία ώρα αγώνα στο κλειστό της πόλης.
ΣΠΑΚ (Αλεξίου Σ., Γιαννουσάς Κ ): Κωνσταντίνου, Λάϊου, Μαμούγκα, Παπαδάκη, Παπασακελλαρίου Κ., Παπασακελλαρίου Ι., Αναστασιάδη, Καραβάνα, Καπέλου, Βουλγαράκη, Γιαννακάκη, Αραμπατζή, Σανιδά, Τάκα.
TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΣΠΑ Καρδίτσας- ΓΣ Αλμυρού 3-0 , Σπάρτακος Λάρισας-  Φοίβος Γιάννουλης 3-1 , ΓΣ Τυρνάβου- Νίκη Βόλου 1-3 , ΓΣ Νίκαιας- ΑΕΛ 2-3 ,ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων-  Ολυμπιακός Βόλου 1-3.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 15 αγώνες)
ΣΠΑ Καρδίτσας  42
Ασκληπιός 35
ΑΕ Λάρισας 34
Ολυμπιακός Βόλου 29
Σπάρτακος Λάρισας 27
Νίκη Βόλου 20
Φοίβος Γιάννουλης 17
ΓΣ Αλμυρού 11
ΓΣ Νίκαιας 3