Μια ζεστή και όμορφη Αναγεννησιώτικη βραδιά στο «Σαλέ» (Φωτό)

Μέσα σε μια θαυμάσια ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Αναγέννηση.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Κωνσταντίνος Τσιάρας, η Βουλευτής Ν.Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Βουλευτής Ν.Καρδίτσας κ.Γιώργος Κωτσός, o Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Κωνσταντίνος Νούσιος, η υποψήφια Βουλευτής κ.Σωτηρία Μπακαλάκου, ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Φώτης Βρέκος, σύσσωμη η Διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα, αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων αλλά και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παπαδημητρίου ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον για την ομάδα μας. Τόνισε για ακόμη μία φορά την πλήρη στήριξη του στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, υπογραμμίζοντας πως ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί, ενώ ξεκαθάρισε σε όλους πως παρά τα όσα συμβαίνουν με την αναστολή του πρωταθλήματος δε θα επηρεάσουν τη λειτουργία της ομάδας μας, η οποία θα συνεχίσει κανονικά την καθημερινότητα της.

Ο τυχερός της ημέρας, που κέρδισε το φλουρί ήταν ο νεοφερμένος στην ομάδα Βασίλης Μπούζας.

Τα πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί από τον φακό του Αλέξανδρου Φωτόπουλου.