Το πρώτο φιλικό επί… Καρδιτσιώτικου εδάφους δεν έφερε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για την Αναγέννηση που στο κακό τερέν του δημοτικού σταδίου των Σοφάδων ηττήθηκε από τη Φήκη με 0-1.

Το σκορ βέβαια είναι “μαγική” εικόνα, αφού ο αγώνας ήταν ένας διαρκής μονόλογος για τους “κιτρινόμαυρους” που υπήρξαν όμως ιδιαιτέρως σπάταλοι σε πολλές ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια, ένα ακυρωμένο γκολ (που κακώς υπέδειξε οφσάιντ ο επόπτης γραμμών Στεφανής), αλλά η ήττα είναι ήττα!

Η Φήκη με πολυπρόσωπη άμυνα προσπάθησε να αποτρέψει τους κινδύνους από την περιοχή της, δεν τα κατάφερε, αλλά όσες φορές βρέθηκαν σε θέσεις βολής οι παίκτες της Αναγέννησης είτε αστόχησαν, είτε ο τερματοφύλακας της Τρικαλινής ομάδας ήταν τυχερός και έβλεπε τη μπάλα να τραντάζει τα δοκάρια του (σε σουτ του Πρίκα και του Βερνάδρου) αλλά να μην μπαίνει στα δίχτυα!

Τελικά σε… “μιάμιση” φάση οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να βρουν ανοιχτή την άμυνα της Αναγέννησης και να φθάσουν στο γκολ στο  60′ με τον Ν. Σκόνδρα, ενώ λίγο αργότερα είχαν επίσης κι ένα σουτ στο δοκάρι με τον αδελφό του Γιάννη.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι τρεις αδελφοί έπαιζαν στο ματς, οι δύο συμπαίκτες (Νίκος και Γιάννης) και ο ένας αντίπαλος (Απόστολος)!!!

Δικαιολογημένα τα παράπονα και για τον διαιτητή Μπεκιάρη που στα τελευταία λεπτά αρνήθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Φήκης (δείτε στο βίντεο).

Η Αναγέννηση έδειξε “μουδιασμένη”, της έλλειπε η έκρηξη και το καθαρό μυαλό και θέλει ακόμη δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη όταν θ’ αρχίσουν τα σοβαρά.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Πρίκας, Λαγός, Μπάλλας, Κοζορώνης, Ριέρα, Βερνάρδος, Αθανασιάδης. Στην επανάληψη ο Περικλής Αμανατίδης χρησιμοποίησε ακόμη τους Γκέκα, Γιάκο, Αλιατίδη, Δημόπουλο, Κάρδαρη, Ζάγγο και Β. Θεολόγη.

Δείτε πιο κάτω τις καλύτερες φάσεις και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.