Μ’ ενα πολύ όμορφο κείμενο και μια ιδιαίτερη φωτογραφία, οι οργανωμένοι φίλοι της Αναγέννησης (ultras gate 3) αναφέρονται στον άνθρωπο που συνέδεσε τη φωνή του με τον ύμνο της ομάδας, στον Βασίλη Νταλάρα.

Περιγράφοντας, με το δικό τους τρόπο, τι σημαίνει ποδόσφαιρο και αγάπη για μια ομάδα.

Το παραθέτουμε αυτούσιο:

«Μέσα στα γήπεδα έχουμε δει και βιώσει απίστευτες καταστάσεις. Ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει από το μεγαλύτερο αλήτη μέχρι τον καλύτερο νοικοκύρη, τον μεγαλοεπιχειρηματία αλλά και τη πλέμπα, αυτόν με γεμάτες τσέπες και αυτόν που δεν έχει καθόλου τσέπες, από τον πιο μικρό μπόμπιρα μέχρι τον παππού.

Εκεί που για 90′ λεπτά σταματάει ο χρόνος και τα αφήνεις όλα στην άκρη, προβλήματα, άγχη εξαφανίζονται δια μαγείας και αρχίζεις να ξανανιώθεις σαν παιδί. Παρότι αλλάξανε πολλά, η αστυνομία σε θέλει αρνάκι, τα κάγκελα έγιναν ψηλότερα, οι κάμερες είναι εκεί και σε παρακολουθούν, το όνομα στη πλάτη έγινε μεγαλύτερο από το σήμα στη καρδιά της φανέλας, το στοίχημα, τα στημένα, οι στημένοι.. , η οικονομική κρίση και η εξαθλίωση και αυτό το πάθος που χάθηκε…

Που πήγε αυτό το πάθος ;;

Για αυτό το πάθος και τη τρέλα του γηπέδου, για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές δεν αφήσαμε ούτε στιγμή τη μαγεία του γηπέδου και έχουμε αυτές τις αναμνήσεις χαραγμένες βαθιά μέσα μας εκεί που δεν σκουριάζουν στο χρόνο και σου έρχονται στο μυαλό σαν φάρμακο όταν δεν αισθάνεσαι καλά. Ακόμη και όταν υπάρχουν εκατό λόγοι να ξεκόψεις πάντα θα βρίσκεις έναν που θα σε φέρνει και πάλι εκεί !

Τι να πρωτοθυμηθείς τι να πρωτογράψεις…
Να μην αφήσουμε αυτό το πάθος να χαθεί !

Η φωτογραφία από το ματς πρόκρισης με τον Άγιο Νικόλαο στα προημιτελικά του κυπέλου, εκεί που σε αυτή τη γωνία το πάθος έγινε το πιο δυνατό συναίσθημα. Ο κύριος Βασίλης Νταράλας, ο άνθρωπος που με τη φωνή του ηχογραφήθηκε ο ύμνος της καψούρας μας αφού κατέβηκε στη τάφρο και με τρεμάμενη φωνή μας ζήτησε ευγενικά να φωνάξουμε όλοι μαζί τον ΥΜΝΟ….όπως και έγινε, ο ίδιος όμως τον πήραν τα δάκρυα! Δάκρια όχι λύπης αλλά συγκίνησης!

Γιατί όμως; Όσοι πάνε γήπεδο ξέρουν την απάντηση…

ΑΣΑ 1904 κάτι παραπάνω από μια ομάδα

ULTRAS GATE 3