Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της Αναγέννησης των τελευταίων δύο ετών που αποτέλεσαν και σημείο αναφοράς σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας, ήταν αναμφίβολα ο τρόπος με τον οποίο συμπαρστάθηκαν σ’ αυτή οι φίλαθλοί της…

Το συγκρότημα της πόλης μας ανέκαθεν βέβαια είχε τον τίτλο ως μια από τις δημοφιλέστερες ομάδες της επαρχίας και αυτό επιβεβαιώθηκε με εμφατικό τρόπο και μάλιστα σε πολύ δύσκολες εποχές (πανδημία, περιορισμοί κλπ) για άλλη μια φορά…
Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν με τις υψηλές προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν, τόσο από τη θριαμβευτική άνοδο στη Γ’ Εθνική, όσο και από τις κινήσεις οργάνωσης που έγιναν η “φλόγα” φούντωσε για τα καλά!

Το πάθος με το οποίο υποστηρίχθηκε η Αναγέννηση από την εξέδρα, κυρίως από τους οργανωμένους φίλους της, αλλά και τον απλό κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στα παιχνίδια της, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό…
Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν και μόδα για όλους τους υπόλοιπους της κατηγορίας (και όχι μόνο) διάφορες εκδηλώσεις, όπως αυτή με τη συμμετοχή φιλάθλων και παικτών στο τέλος του κάθε αγώνα μπροστά από την εξέδρα (ΦΩΤΟ) σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

Το βλέπουμε πλέον παντού και το είδαμε και προχθές στην πρώτη της Λάρισας στο Αλκαζάρ!
Όλη αυτή η ενέργεια που υπήρχε, η αλληλεπίδραση ομάδας – κόσμου, ήταν στοιχεία που πιστεύουμε έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Στο σημείο εκείνο που η Αναγέννηση έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, μοίραζε τεσσάρες και πεντάρες καταγράφοντας και ιστορικές νίκες, μέχρι που ήλθαν οι αναποδιές με την πανδημία, τις συνεχείς αναβολές και το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Αυτή η “φλόγα”, λοιπόν, θα πρέπει να διατηρηθεί και φέτος αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη διάθεση που θα δημιουργήσει η ομάδα στον κόσμο της.
Απο κει άλλωστε ξεκινούν άλλωστε τα πάντα στη σχέση ομάδων – φιλάθλων και ο δικός μας σύλλογος δεν θα μπορούσε ν’ αποτελεί εξαίρεση.

Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις τοσο στο οργανωτικό, όσο και στο αγωνιστικό, ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το τι θα ζήσουμε στη νέα σεζόν.

Σ’ ενα πρωτάθλημα, που τουλάχιστον ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχει μια φυσιολογική ροή…

Θ.Κ.