Νέα μεγάλη νίκη και πρόκριση για το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας, που προχωρά ακάθεκτο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου .Το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση νίκησε 1-0 το 1ο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς στο Στάδιο Καρδίτσας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0, σε ένα ισορροπημένο στο διάστημα αυτό ματς, με την φιλοξενούμενη ομάδα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το 2ο ΕΠΑΛ να έχει τρεις καλές ευκαιρίες να προηγηθεί.

Η ομάδα της Καρδίτσας ανέβασε την απόδοσή της στο β΄ κυρίως μέρος και κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της με ένα γκολ του Γραββάνη στο 55ο λεπτό.

Το 2ο ΕΠΑΛ κράτησε τη νίκη η οποία και πανηγυρίστηκε έντονα στο φινάλε του αγώνα. Στην επόμενη φάση θα βρει τον νικητή του αγώνα, ανάμεσα στις πρωταθλήτριες των Λυκείων Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου,Ιονίων νησιών.

2ο ΕΠΑΛ (Μάττας Ευθύμιος): Μπαντής, Αργυρόπουλος, Γιαννακός, Γραββάνης, Κασάπογλου, Κατσάρας, Μάνταλο, Νταλαμπίρας, Παπαδόπουλος, Σακκάς, Φώτης, , Βακούλας, Γκινής, Ντανοβασίλης , Καλογιάννης, Ντούρλιας, Παντελάκης, Φαφούλας.