Νέο αγροτοδικείο για 10 αγρότες - μέλη του αγροτικού κινήματος Καρδίτσας (φωτο & βίντεο)

Σε νέο αγροτοδικείο καλούνται σήμερα το πρωί αγρότες – μέλη του αγροτικού κινήματος της Καρδίτσας για αγροτική κινητοποίηση παρελθόντος έτους.

Συγκεκριμένα 10 αγροτοσυνδικαλιστές και μέλη του αγροτικού κινήματος της περιοχής περνούν σήμερα τον πόρτα του δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις στις οποίες προχώρησε η ΕΟΑΣΚ και οι αγροτικοί σύλλογοι το 2020 στον Ε-65, όπου είχαν ανέβει τέσσερα τρακτέρ!
Μάλιστα επειδή οι δικηγόροι έχουν αποχή, είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν να γίνει η δίκη χωρίς να εκπροσωπηθούν από δικηγόρο!
Άλλωστε έχουν φάει τα αγροτοδικεία «με το κουτάλι» όλα αυτά τα χρόνια, ενώ έχουν και το δίκιο με το μέρος τους…

Σε δήλωσή του στον «Νέο Αγώνα» ο Γραμματέας της ΕΟΑΣΚ Γιαννης Τσιούτρας σημείωσε ότι για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση σέρνει στα δικαστήρια τους αγρότες αντί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες. «Είναι αυτό που έλεγε πόσο καλοί και υπάκουοι ήμασταν. Αν ήταν έτσι δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, ούτε θα μας χτυπούσαν τα ΜΑΤ την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων. Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης πάει μαζί με τις δίκες. Ο αγώνας όμως θα συνεχιστεί γιατί είναι δίκαιος είναι για να μείνουμε στον τόπο μας» είπε μεταξύ άλλων.