Αλλο ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά διοργάνωσαν οι ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης, αυτή τη φορά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο “Γιώργος Μπαζής” στο Σταυρό.

Στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου η παρουσία των “κιτρινόμαυρων” είναι κάτι παραπάνω από έντονη, τόσο με τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομής, όσο βεβαίως και με διάφορα πολύ ενδιαφέροντα τουρνουά με άλλες σημαντικές ακαδημίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Πριν μία εβδομάδα ως γνωστόν ομάδες της Αναγέννησης συμμετείχαν στο τουρνουά που έγινε στο νεοανεγερθέν προπονητήριο του ΑΟ Τρίκαλα στη Σωτήρα όπου το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και η Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Tην περασμένη Κυριακή από το πρωί είχαμε μια πανδαισία… μπάλας στο “Γιώργος Μπαζής” με την Αναγέννηση οικοδέσποινα. Φιλοξενήθηκαν οι ακαδημίες της Βέροιας, του Απόλλωνα Λάρισας αλλά και της ΠΑΕ Βόλος.

Αγωνίστηκαν τα τμήματα Κ13, Κ14 και Κ15, απόλαυσαν το παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι ότι ήλθαν σε επαφή με άλλα παιδιά ανταλάσσοντας εμπειρίες, δημιουργώντας γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν και σε φιλίες. Ομορφες στιγμές που δίνει απλόχερα το ποδόσφαιρο όταν βεβαίως δεν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς που χωρίζουν τους ανθρώπους.

Στην ανακοίνωσή της για το τουρνουά της περασμένης Κυριακής η Αναγέννηση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά των ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο πρωινό γεμάτο ποδόσφαιρο και χαμόγελα, αποδεικνύοντας μας ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και διδάσκει ήθος!!

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας Κ Δημήτρης Παπαδημητρίου καθώς και μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στις προσπάθειες των νέων παιδιών.»

Στη ΦΩΤΟ οι ομάδες της Αναγέννησης και της Βέροιας.