Νέος τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης ο Κλάους Αθανασιάδης!

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ “Β” ο Κλάους Αθανασιάδης αποχαιρέτησε και επίσημα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης “αλλά και απογοήτευσης δυστυχώς από τον υποβιβασμό της ομάδας°, την ενεργό δράση.

Το δέσιμο με την Καρδίτσα πάντως και τον σύλλογο που θήτευσε τα τρία τελευταία χρόνια της πλούσιας διαδρομής του στο ποδόσφαιρο, θα συνεχιστεί, όπως και οι υπηρεσίες του από άλλο πόστο.

Πριν από λίγη ώρα η ομάδα ανακοίνωση πως ο Κλάους Αθανασιάδης αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και είναι η πρώτη κίνηση οργάνωσης για τη νέα σεζόν και το νέο ξεκίνημα που δρομολογείται ήδη όπως διαφάνηκε με την δήλωση του προέδρου και τη συνάντηση με τους φιλάθλους το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης για τη συνεργασία με τον Κλάους:

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Κλάους Αθανασιάδης θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας.
Ο Κλάους την περασμένη τριετία ήταν εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας μας, προσφέροντας τα μέγιστα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει από μία ιδιαίτερα σημαντική θέση, με στόχο την άμεση επιστροφή της Αναγέννησης.
Κλάους σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σου»!