Το τέταρτο συνεχόμενο φιλικό παιχνιδι έδωσε το απόγευμα η ομάδα του ΑΣΚ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν και τη μεγάλη πρόκληση της basket league.

Το συγκρότημα της Καρδίτσας αντιμετώπισε την φιλόδοξη ομάδα της Ελευθερούπολης που αγνωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και έδειξε ότι μέρα με τη μέρα βελτιώνεται όλο και περισσότερο και κερδίζει και το στοίχημα της ομοιογένειας.

Το σκορ της επικράτησης με 82-69 είναι το λιγότερο που έχει σημασία καθώς ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ αυτό που θέλουν να βλέπουν στο συγκεκριμένο διάστημα είναι την εικόνα της ομάδας, τις ατέλειες και να δουλεύουν πάνω στα λάθη ώστε την ώρα που πρέπει ο ΑΣΚ να είναι έτοιμος για τις νέες απαιτήσεις που τον περιμένουν.

Δεν έλλειψαν τα προβλήματα και στο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη αφού δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Αγραβάνης, Μπέιτμον και Γκόντικας, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Γκάμπροβσεκ.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης: 24-18, 37-37, 55-47, 82-69.

Ο κόουτς του ΑΣΚ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και κυρίως σ’ αυτούς που δεν έπαιξαν πολύ στο δυνατό φιλικό με τον Αρη.