Ο αγώνας με την Κοζάνη απλώς δεν... χάνεται!!!

Η “μάχη” για την παραμονή στη super league 2 μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής έχει πάρει πλέον “φωτιά” και οι μόνοι κερδισμένοι είναι ο ΠΑΟΚ “Β” που επικράτησε της Αναγέννησης και ο Ηρακλής που επιβλήθηκε στο γήπεδο της Χαλάστρας (ως τύποις φιλοξενούμενος) του Καμπανιακού με 0-1.

Η τρίτη θέση που δίνει την παραμονή κατά πως δείχνουν τα πράγματα θα παιχθεί ανάμεσα στην Αναγέννηση, την Κοζάνη και τον Καμπανιακό, αφού ο Αιολικός έμεινε πίσω.

Η ομάδα του Αγγελου Διγκόζη “γκέλαρε” στην Αριδαία και παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Αιολικό, αποτέλεσμα που είναι καλοδεχούμενο βεβαίως για τη δική μας ομάδα.

Η βαθμολογία:

Ηρακλής 24

ΠΑΟΚ Β 24

Καμπανιακός 19

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 19

Κοζάνη 18

Αιολικός 15

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το ερχόμενο παιχνίδι της Αναγέννησης με την Κοζάνη στο Δημοτικό Στάδιο ίσως κρίνει τα πάντα και γι’ αυτό από τώρα θα πρέπει να γίνει η προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα.

Στην επόμενη αγωνιστική (6η) έχουμε τις εξής αναμετρήσεις:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Κοζάνη
ΠΑΟΚ “Β” – Καμπανιακός
Ηρακλής – Αιολικός

Τα… κομπιουτεράκια έχουν ήδη αρχίσει να επιστρατεύονται με υποθετικές πράξεις για τον δεύτερο γύρο των play out, αλλά εδώ θα πρέπει να γίνει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις πως τα παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται ένα – ένα.

Η Αναγέννηση δεν πρέπει να κάνει μακρινές σκέψεις για το τι θα συμβεί στη συνέχεια, παρά να συγκεντρωθεί σε απόλυτο βαθμό στον αγώνα με την Κοζάνη.

Ο αγώνας αυτός, απλώς δεν… χάνεται!

Θ.Κ.

H ΦΩΤΟ από την παρουσία των φίλων της Αναγέννησης στο ματς της Νέας Ευκαρπίας. Συγκλονιστική για μία ακόμη φορά.