Ούτε ο Αγροτικός Αστέρας ούτε ο Πανδραμαϊκός θα είναι στον βόρειο όμιλο της super league 2, αλλά ο Ηρακλής Λάρισας!

Αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την σημερινή της (11/10) συνεδρίαση δίνοντας – επιτέλους – ένα τέλος σε όλο αυτό το σήριαλ με τη συγκρότηση των ομίλων.

Ετσι ο Ηρακλής που παίρνει αυτή την ιστορική (για τον ίδιο) άνοδο, θα πάρει στο πρόγραμμα που είχε προκύψει από την κλήρωση τη θέση της “ομάδας Α'”.

Θα παίξει δηλαδή με την Αναγέννηση στην 3η αγωνιστική.

Σ’ ο,τι αφορά τον Νότιο Ομιλο δεν υπήρξε ούτε προβιβασμός, ούτε υποβιβασμός. Απλά φημολογείται ότι τη θέση της Ξάνθης που αποσύρθηκε από τον όμιλο του Βορρά θα πάρει ένας εκ των Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ που θα προκύψει από την κλήρωση. Η μία δηλαδή ομάδα θα πάει στον έναν και η άλλη στον άλλο ομιλο.

Η επίσημη απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Να προβιβασθεί στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας και ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής να μην προβιβασθεί και να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα. Η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.