Οι κόρνες των τρακτέρ... ξεσήκωσαν το κέντρο της Καρδίτσας - οι αγρότες εισέπραξαν μηνύματα στήριξης (φωτο & βίντεο)

Το κέντρο της Καρδίτσας ξεσήκωσαν σήμερα το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου, οι οποίοι με τρακτέρ και αυτοκίνητα πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία.

Σήμερα συμπλήρωσαν οκτώ ημέρες στο μπλόκο, έχοντας τα τρακτέρ παρατεταγμένα στους δρόμους περιμετρικά του κυκλικού κόμβου του Ε – 65, καταγγέλλοντας τη στάση της κυβέρνησης που έχει αποκλείσει την πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, ταλαιπωρώντας παράλληλα τους Καρδιτσιώτες εξαιτίας της διακοπής κυκλοφορίας.

Οι αγρότες πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία με τη συμμετοχή περίπου 30 τρακτέρ αλλά και αυτοκινήτων, τα οποία αναχώρησαν από το μπλόκο και κινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης. Υπό το χαρακτηριστικό ήχο των κορναρισμάτων των τρακτέρ και τα αγροτικά λάβαρα να ανεμίζουν στις οροφές, τα οχήματα διέσχισαν κεντρικούς δρόμους της Καρδίτσας και έκαναν ολιγόλεπτη στάση στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου, όπου στο ύψος της κεντρικής πλατείας, εισέπραξαν για ακόμη μια φορά μηνύματα αλληλεγγύης από περαστικούς και επαγγελματίες.

Σήμερα η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων απέστειλε αίτημα προς τον πρωθυπουργό για συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τους συναρμόδιους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ενέργειας.