Όμορφες στιγμές στον τελικό υποδομών στο Στάδιο της Καρδίτσας

 Όμορφες στιγμές σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου εκτλυλίχθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣΚ ανάμεσα στις ομάδες Κ14 της Αναγέννησης και του ΑΠΟΚ – Ταυρωπού!

Η φωτογραφία και μόνο με τα παιδιά και τους υπεύθυνους της Αναγέννησης να χειροκροτούν τους νικητές του ΑΠΟΚ – Ταυρωπού δίνει το στίγμα της πραγματικής γιορτής που έρχεται ως αντιδιαστολή στα αίσχη που παρακολουθήσαμε προσφάτως από τους… μεγάλους!

Τα παιδιά είναι ίσως η μόνη ελπίδα!

Για την ιστορία να πούμε ότι ο ΑΠΟΚ – Ταυρωπός επικράτησε με 2-0 στον τελικό της Αναγεννησης με γκολ των Ρίζου και Κουτσόπουλου. Και οι δύο ομάδες όμως αξίζουν συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα και το “ευ αγωνίζεσθαι” όπως φυσικά οι υπεύθυνοι και οι προπονητές τους.

Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε ο Πανελλήνιος επικράτησε του Πλαστήρα με 3-2. Και εδώ αυτές οι ομάδες έκαναν εξαιρετική πορεία και αξίζουν συγχαρητήρια επισης.

Λεπτομέρειες και ένα όμορφο αφιέρωμα στην έντυπη έκδοση του ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ στο φύλλο της Παρασκευής, ενώ από τη σελίδα μας σε λίγες ώρες θ’ αναρτηθεί και βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ του τελικού!

Οι πανάξιοι πρωταθλητές του τελικού, οι παίκτες του ΑΠΟΚ – Ταυρωπού με τους προπονητές τους και το τρόπαιο στο τέλος του αγώνα.