Όπως ακριβώς το γράψαμε σε προηγούμενο σχόλιο (βλέπε εδώ) έτσι ακριβώς γίνεται! Από την στιγμή που ορίστηκε το ματς της Αναγέννησης με τη Νίκη Βόλου στο ael fc arena την ίδια ημέρα με το παιχνίδι της Λάρισας με τον Θεσπρωτό στο Αλκαζάρ, η αστυνομία επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας!

Έτσι γνωστοποίησε με έγγραφό της την απόφασή της, ο αγώνας της Αναγέννησης να γίνει χωρίς φιλάθλους! Να παίξει δηλαδή η ομάδα για δεύτερο “εντός” έδρας παιχνίδι και ως… τιμωρημένη ενώ δεν είναι!

Αλλά από την άλλη αν το καλοσκεφτούμε, φυσικά και είναι τιμωρημένη! Από την ίδια της την πόλη διότι έχει μείνει ξεσπιτωμένη και ψάχνει να βρει γήπεδα σε άλλες πόλεις για να δώσει εντός έδρας αγώνες σ’ ενα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με πρωταγωνιστικές φιλοδοξίες απέναντι σε δυνατούς (εντός αλλά κυρίως εκτός αγωνιστικών χώρων) αντιπάλους  και της “κόβουν τη φόρα”.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής η διοίκηση έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για να διασφαλίσει γήπεδα για τους εντός έδρας αγώνες (5.000 ευρώ ενοίκιο θα πληρώσει στο arena, όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος Δημήτρης παπαδημητρίου), από το Κύπελλο μέχρι και τα δύο ματς πρωταθλήματος.

Σ’ αυτά αν προσθέσουμε τα έξοδα διαιτησίας, αποστολών, αλλά και την ΑΠΟΥΣΙΑ του κόσμου από τα φιλικά του καλοκαιριού μέχρι τα επίσημα, μιλάμε για μια τεράστια οικονομική ζημιά, πριν καλά καλά μπούμε στη σεζόν!!!

Επιστρέφοντας στην ιστορία με το “κεκλεισμένων των θυρών”, να αναφέρουμε ότι η Αναγέννηση ζητά από τη διοργανώτρια να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Aλλά ακόμη κι αν ικανοποιηθεί το αίτημά της και μεταφερθεί ο αγώνας σε άλλη ημέρα, η αστυνομία θα επιτρέψει την παρουσία των φιλάθλων της ή θα επιμείνει πάλι στην απόφασή της;

Κι εδώ έρχεται πάλι η απορία μας: Αφού η διοργανώτρια γνώριζε πως την Κυριακή στη Λάρισα παίζει και η ΑΕΛ, πως και δεν όρισε το ματς της Αναγέννησης την Παρασκευή, το Σάββατο ή τη Δευτέρα;

Τι συμβαίνει, τελικά, στο… βασίλειο της Δανιμαρκίας;

Θ.Κ.