Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της super league 2 από την διοργανώτρια και πράγματι επιβεβαιώθηκαν τα γραφόμενά μας ότι το ντέρμπι της Αναγέννησης με τη Νίκη Βόλου θα γίνει στο ael fc arena.

Το παράξενο είναι πως σ’ αυτή την πρώτη ανακοίνωση της διοργανώτριας, όρισαν το ματς της Αναγέννησης την ίδια ημέρα και ώρα που παίζει και η Λάρισα στο Αλκαζάρ με τον Θεσπρωτό!

Κι επειδή σ’ αυτό το πρωτάθλημα το να είναι κανείς καχύποπτος είναι απόλυτα φυσιολογικό και δικαιολογημένο με όσα έχουν δει τα ματάκια μας να συμβαίνουν, υπάρχει μια επιφύλαξη για το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Αν δηλαδή θα εισηγηθεί η αστυνομία την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του ενός από τους δύο αγώνες ή θα έχουμε τίποτα άλλο πιο περίεργο που θ’ αφορά στη μετακίνηση των φιλάθλων όπως έγινε με το “εντός έδρας” παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ.

Κι εδώ βεβαίως προκύπτει και η απορία: Αφού γνώριζαν στη διοργανώτρια πως οι δύο  αγώνες διεξάγονται στην ίδια πόλη, πως και δεν το σκέφτηκαν από μόνοι τους να μεταφέρουν τον έναν το Σάββατο ή τη Δευτέρα;

Tους… διέφυγε;

Είμαστε περίεργοι να δουμε τι θα συμβεί…

Θ.Κ.