Από τους πεζοδρόμους πέριξ της Δημοτικής Αγοράς θα ξεκινήσει η εργολαβία που αφορά τις αποκαταστάσεις των πεζοδρομιών στην Καρδίτσα, καθώς όπως είναι γνωστό έχουν δημιουργηθεί σημαντικές ζημιές εξαιτίας και της διοργάνωσης της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς.

Αυτό επισήμανε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα απαγορευθεί αυστηρά η άνοδος των βαρέων φορτηγών (άνω των 2,5-3 τόνων). Το θέμα έθεσε υπόψη του σώματος ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Κώστας Μπαρμπούτης επισημαίνοντας ότι κάποιοι μετακινούν τους μεγάλους κυβόλιθους που διαχωρίζουν τον περιβάλλοντα χώρο της Δημοτικής Αγοράς από τους πεζοδρόμους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφεται η πλακόστρωση.
Επίσης ο Δήμαρχος προανήγγειλε τη διοργάνωση σύσκεψης, ώστε να αποφασιστεί ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά για διάστημα 2-3 εβδομάδων όταν θα αρχίσουν οι εργασίες. Παράλληλα πρόσθεσε πως παρεμβάσεις θα γίνουν στο πλακόστρωτο της Αβέρωφ.